Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde asıl hikaye tam başlarken, final hiç olmadı!

Bay Yanlış dizisinde asıl hikaye tam başlarken, final hiç olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle son kez 2 Ekim Cuma akşamı buluşacak olan Bay Yanlış dizisinde izleyicilerin büyük burukluk yaşıyor. 14. bölümde off-road turuna çıkan, çamurlara batan ve kamp tecrübesi yaşayan Ezgi ve Özgür karakterlerinin neşeli halleri dikkat çekecek.

Ancak bir başka detay daha var ki, birçok Bay Yanlış hayranı haftalardır bunu bekliyordu. Özgür, Ezgi’ye evlilik teklif edecek. Yani tam da hikayenin yeni başladığı bir noktada, izleyicilerin heyecanla iki karakterin evliliklerine odaklanmak istedikleri bir sırada Bay Yanlış dizisinin final yapıyor olması büyük talihsizlik.

Yurt dışında büyük bir desteği bulunan dizinin, Türkiye’de izleyici ile bütünleşememesi sonucunda yaşanan bu final, hikaye noktasında çok zamansız oldu. Can Yaman ve Özge Gürel ellerinden geleni yaptı. Sette çalışmalar tamamlandı ve Cuma akşamı son kez ekip izleyicisi ile buluşacak.

Ancak Bay Yanlış dizisi şimdiden hayranlarının kalbinde bir yara olarak kaldı. Ezgi ve Özgür karakterlerinin tam da aşklarının başladığı, evlilik teklifinin yapıldığı ve kabul edildiği bir hikayenin sonrası daha çok meraklandırıyordu.

Bay Yanlış dizisinin finali çok zamansız ve ani bir şekilde geldi. İzleyici açısından gönül kırıklığı ile biten bir dizi daha… İşte Bay Yanlış 14. bölümden 2. fragman: