Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisini bekleyen büyük tehlike!

Bay Yanlış dizisini bekleyen büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya desteği bugüne kadar bir başka yapımda görülmemiş derecede yüksek olan Bay Yanlış dizisi, ne yazık ki, reytingler konusunda aynı başarıyı yakalayamadı.

4-5 aralığında gidip gelen reytingleri ile yaz ekranında ayakta duracağı netleşen Bay Yanlış dizisinin kış sezonu için ise önünde zorlu bir dönem var… Eylül ayı ile birlikte birçok dizi ekranları süslemeye başlayacak ve yaz ekranı için düşünülen romantik komedi dizileri adına büyük bir hayatta kalma savaşı yaşanacak.

Özge Gürel ve Can Yaman’ı başrolde buluşturan Bay Yanlış dizisi için de kış sezonu çok zorlu geçeceğe benziyor. Yeni sezon için Fox TV’nin elinde birçok dizi var ve Bay Yanlış’ın reytingleri de konumunu belirleyecektir.

Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu, Bay Yanlış dizisinin işinini zor olduğunu belirten mesajı ile dikkat çekti.

Barış Kocaoğlu, Bay Yanlış dizisinin en büyük handikapının senaryosu olduğunu belirtti ve şöyle yazdı: “Bay Yanlış’da senaryonun biraz daha geliştirilmesi gerekecek. Çünkü görünen o ki bir zaman sonra seyirci sıkılmaya başlayacak.”