Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinin final yapması ile artık mesaj alınmıştır herhalde!

Bay Yanlış dizisinin final yapması ile artık mesaj alınmıştır herhalde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamı izleyicilerine veda eden Bay Yanlış, ekranda sadece 14 bölüm kalabildi. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin başarılı uyumlarına ve sosyal medyadaki çılgınca desteğe rağmen Bay Yanlış dizisinin geldiği bu nokta hiç de sürpriz değil.

Çünkü, izleyici daha önce birçok kez seyrettiği dizilerin bir benzeri için daha kaç defa ekrand başına geçecek? Hep aynı tarzda diziler sanki fotokopi kağıdından çıkmış gibi.

Bay Yanlış’ın da romantik komedi olarak adlandırılan klasik eğlencelik diziler serisinden aslında bir farkı yoktu.Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, artık yapımcıların verilen mesajı alması gerektiğini düşünüyor.

İzleyiciler, artık Bay Yanlış gibi dizilere doydu. Birbirinin ayın ilerleyen ilişki yapılarından bıktı. Bay Yanlış da işte bu yüzden ekranda uzun süre kalamadı.

İşte Anibal Güleroğlu’nun Bay Yanlış dizisiyle ilgili yorumu:

“Bay Yanlış’ın final getiren çöküşüne baktığımızda yine aynı takıntılarla karşılaşıyoruz… Fenomene oynayan ‘aşk’ halleri! Ekstradan, abartılı ‘kas şov’dan medet umma yanlışı da var burada.

Bildik romantik komedi sululuklarına, yersiz gövde gösterilerine ve hep aynı tarzda ilerleyen çift ilişkilerine izleyici fazlasıyla doymuştu oysa! Umarım mesaj alınmıştır. Tekrarı olmaz. Magazinsel gazlamalara kanılmaz.”