Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’tan sonra Hercai ve Babil final mi yapacak?

Bay Yanlış’tan sonra Hercai ve Babil final mi yapacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları 6 dizinin kıran kırana reyting yarışı yapması bir yana, Kırmızı Oda’nın büyük çıkışı büyük sürpriz oldu.. tv8 ekranlarında Binnur Kaya’nın başrolündeki dizinin tüm kategorilerde izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çekmesinin sonucu ise rakiplerinin bir bir dökülmesi oldu.

Fox TV’nin 14. bölümü ile birlikte Bay Yanlış dizisini bitirme kararı aldığı ortaya çıktı. Dizinin hayranları sosyal medyada bir isyan dalgası yaratmış olsa bile, reytingleri düşük olan dizinin devam etmesi zaten sürpriz olurdu… Kırmızı Oda yüzünden izleyici kaybeden bir başka dizi ise Hercai oldu.

Atv ekranında sadece total grubunda idare eder durumda bulunan Hercai’nin AB ve ABC1 gruplarındaki reytingleri iyice düştü. Yani dizinin bir ayağı çukurda. Final yapacağı iddiaları var ama resmi bilgi gelmediği için şimdilik bir şey söylemek zor. Ancak dizinin reytinglerini düzeltmesi o kadar da kolay olmayabilir. Zira hikaye hem hızlandı hem de daha ilginç bir noktaya doğru ilerliyor, fakat izleyici ekrana geri dönmüyor.

Bay Yanlış'tan sonra Hercai ve Babil final mi yapacak? 5

Cuma akşamlarının sıkıntılı bir başka dizisi ise Babil… Star Tv’de yayınlanan ve “oyuncu kadrosu yıkılıyor” klişesinin söylenebileceği, çok iddialı bir yapım idi Babil. İlk sezonda da izleyicisini buldu ama araya pandeminin girmesi her şeyi değiştirdi. Babil dizisinin reytingleri de iyice düştü. Son bölüm reytingi adeta dizinin pes etmesi gibi bir şeydi…

Star TV’den Babil ile ilgili bir final kararı henüz gelmedi. Ancak dizinin bu haliyle devamı da pek mümkün görünmüyor.

Sonuç olarak Kırmızı Oda dizisinin müthiş başarısı önce Bay Yanlış’ın başını yedi, şimdi ise kara bulutlar Babil ve Hercai’nin üzerinde dolaşıyor.

Bu yarışta Ramo’nun kazançlı çıkması da çok ilginç. İlk sezonu bu kadar iyi sonuçlar getirmeyen Ramo, iddialı bölümleri ile Cuma rekabetinde olmaya devam edecek.

Tabii ki Arka Sokaklar gerçeği de Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olarak ekranda yerini alacak.