Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa reytingde batışta, Savaşçı belirsiz, tek kazanan Arıza oldu!

Maria ile Mustafa reytingde batışta, Savaşçı belirsiz, tek kazanan Arıza oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting yarışında iki dizi arasında müthiş bir rekabet var… Bunlardan birisi 4 sezondur başarıyla devam eden Savaşçı, diğeri ise yeni başlayan arıza…

TRT1’deki Tövbeler Olsun dizisini bir kenara koyarsak, bu iki dizi ile yarışması beklenen Maria ile Mustafa’nın da çok gerilerde kaldığı görülüyor. atv’nin kendi izleyici kitlesini hedefleyen ve tutmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Maria ile Mustafa dizisinin reyting performansı tam bir hayal kırıklığı.

Savaşçı dizisinin dönüşü çok sevindirdi, reytinglerde de dizi bu hafta Arıza ile büyük bir rekabete tutuştu. Ama Savaşçı dizisi aslında son kurşununu atmıştı. Yani 99. bölüm ile birlikte elde stok kalmadı. Çekimler de başlamadı. Yani Savaşçı dizisindeki belirsizler izleyicilerin önümüzdeki haftadan itibaren Arıza dizisine kaymasına neden olacaktır.

Totalde Savaşçı en çok izlenen dizi oldu. AB’de her iki dizi de aynı reyting oranlarına sahip. ABC1’de ise Arıza’nın bariz bir üstünlüğü var.

Yani Fox TV ile Show TV, pazar akşamının reytinglerini paylaştı desek yeridir… Arıza dizisinin 3. bölümü çok etkiliydi. reytinlerin daha yüksek olması beklenirdi. Ama en büyük engel Savaşçı dizisinin çıkışıydı. Önümüzdeki hafta rakipsiz kalacak olan Arıza için önemli bir fırsat çıkmış oldu.

blank

Maria ile Mustafa dizisinin tüm kategorilerde 3 reytingin altında gerçekleşen performansı dizinin devamını sağlamaya yetmeyebilir. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May için bu yapım bir hayal kırıklığı olabilir. Nedense izleyici bu hikayeyi pek tutmadı. Yani dizi izleyiciye geçmedi… İlerleyen haftalarda sonuç değişir mi, çok zor…

İşte 27 Eylül Pazar akşamı ilk 10 program listesi:

blank