Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’tan sonra Öğretmen’in final yapmasına bakın kimler sevindi?

Bay Yanlış’tan sonra Öğretmen’in final yapmasına bakın kimler sevindi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, bu sezon öyle bir taktik uyguluyor ki, dizi hayranlarının aklını başından alıyor… Zira, kanalın birbirinden iddialı projeleri üst üste geliyor. Zaten haftanın 7 günü için dizisi bulunan Fox TV için yeni dizilerin de hazırlanmakta olması, ekranda düşük performans sergileyen dizi hayranlarının çok rahatsız ediyor.

Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı, yurt dışında büyük bir ilgi gören Bay Yanlış dizisinin başka kanalda olsa bu kadar kolay harcanmayacağını iyi bilen izleyiciler, Çocukluk gelince bunun Bay Yanlış’ın ölüm fermanı olduğunu anlamıştı.

Savaşçı dizisi iç sorunlar nedeniyle çekimlere başlayamayıp, yerini Öğretmen’e kaptırınca hiçbir dizinin yerinin garanti olmadığı da ortaya çıkmıştı. Fox TV, ne zaman yeni bir dizi duyursa, kanalda yayınlanan dizilerin hayranları hop oturup hop kalkıyor…

Fox TV’nin hangi diziye final yaptırıp da hangisini başlatacağı yönünde birçok yorum yapılıyor. Öğretmen dizisinin finali de aslında diğer dizilerin şimdilik kurtuluşu oldu. 15 Kasım Pazar günü final yapacak olan Öğretmen’in yerine Kefaret geliyor.

Bay Yanlış'tan sonra Öğretmen'in final yapmasına bakın kimler sevindi? 3

İşte bu değişim dalgasının yaşandığı Fox TV’de 3 dizinin hayranları hep istim üstünde. Zümrüdüanka, Baraj ve Sen Çal Kapımı…

Reyting sorunları yaşamakta olan bu 3 dizinin takipçileri yeni Fox TV dizisi açıklanınca kendi dizilerinin yerini alabileceği endişesi içine giriyor.

Bay Yanlış'tan sonra Öğretmen'in final yapmasına bakın kimler sevindi? 4

Salı akşamları yayınlanan Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı Baraj durumunu düzeltse de yine de tam olarak yerini sağlamlaştıramadı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in çarşamba günleri yayınlanan Sel Çal Kapımı dizisi yüksekten öyle kötü bir düşüş yaşadı ki, reytingleriyle artık orta sıralarda bir dizi oldu.

Bay Yanlış'tan sonra Öğretmen'in final yapmasına bakın kimler sevindi? 5

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolündeki Cumartesi günleri yayınlanan Zümrüdüanka ise 2. sezonunda bir türlü istenileni veremedi… İşte bu 3 dizinin hayranları için her yeni yapım yayından kaldırılma endişesi getiriyor.

Yasak Elma, Mucize Doktor, Çocukluk, Kefaret… Fox TV şimdilik bu dizilerini koruyacaktır. Ancak diğerleri için her an her türlü karar alınabilir…

Savaşçı’nın akıbetinin de net olmadığı bu dönemde, yeni diziler de hazırlık aşamasındayken, sezon boyunca dizi hayranlarını endişeli günler bekliyor.