Ana sayfa Dizi Haberleri Bayağı iyi bir dizi geliyor! Menajerimi Ara’nın ilk izlenimi olumlu!

Bayağı iyi bir dizi geliyor! Menajerimi Ara’nın ilk izlenimi olumlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Menajerimi Ara isimli dizinin çekimlerine başlandı ve diziden ilk fragman da geldi. Ünlü isimleri buluşturan fragmanda karakterlerin stillerine yönelik ilk detaylar da kendini gösterdi.

Call My Agent isimli yurt dışında yayınlandığı her ülkede büyük beğeni toplayan dizinin Türk uyarlamasının ismi Menajerimi Ara olarak netleşti. Dizinin 1. bölüm senaryosunun çekildiğini gösteren fragmanda yapıma yönelik en önemli detay ise karakterlerin nasıl bir imajlarının olduğunun görülmesiydi.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli oyunculardan oluşan kadro dikkat çekiyor. Menajer ve asistanlarının telaşlı anlarına tanık olduğumuz tanıtımda izleyici, Ego Ajans’ın kapısından içeri adımını atıp ajansın renkli ekibiyle tanışmış oldu.

İzleyiciler de ilk fragmandan fazla bir şey anlamadıklarını belirten yorumlarda bulundu. İyi bir dizi olacağını düşünen dizi hayranları özellikle ünlü isimlerin kendilerini canlandıracak olması nedeniyle de farklı bir yapım olduğunu, bu durumun heyecan verici olduğunu belirten yorumlarda bulundu. “Bayağı iyi bir dizi olacak” diyen çok sayıda izleyici, merak ve heyecanla yeni tanıtımları bekliyor.

Dizide; İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz.

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran ‘Call My Agent’ isimli dizi, çok yakında yeni adı ve birbirinden sürpriz oyuncularıyla Star Tv’de başlayacak. ‘Ay Yapım’ imzalı proje; bir menajerlik şirketini merkeze alıp, eğlence dünyasının perde arkasını anlatacak.

Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini, daha önce Star Tv ekranlarında fırtınalar estiren Medcezir, Ufak Tefek Cinayetler, Cesur ve Güzel gibi projeleri yöneten Ali Bilgin üstleniyor.