Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış’ın kamera arkasında Özge Gürel ve Can Yaman sempatikliği

Bay Yanlış’ın kamera arkasında Özge Gürel ve Can Yaman sempatikliği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinden kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Can Yaman ve Özge Gürel’in çekimler sırasında yaşadıkları eğlenceli anlar dikkat çekiyor… Dizinin diğer karakterlerinin de çekimlerde zorlandıkları anlar var.

Özellikle Gürgen Öz’ün sık sık gülme krizlerine girdiği de görüntülere yansıdı. Fatma Toptaş, Cemre Gümeli ve Serkay Tütüncü’nün de yer aldığı Bay Yanlış dizisi Cuma akşamları izleyicileri eğlendirmeyi sürdürüyor.

Elde ettiği son reytinglerle iyi bir çıkış yakalayan Bay Yanlış dizisinin setindeki eğlenceli çekim hataları izleyicileri de bir hayli gülümsetti. Can Yaman ve Özge Gürel’in çekimlerdeki rahatlığı ve uyumlu halleri de bir kez daha ortaya çıktı.

Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış dizisi, sosyal medyada çok konuşulan bir yapım konumunda. Özellikle de yurt dışında birçok ülkede gündem olmayı başaran dizi, bu özelliği ile Türk dizileri arasında uluslararası sosyal medya başarısı sağlayan en önemli yapım konumunda bulunuyor. İşte Bay Yanlış dizisinin 4. bölümden kamera arkası görüntüleri: