Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi birçok diziyi bir yönüyle çok kıskandırıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi birçok diziyi bir yönüyle çok kıskandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i bir araya getiren Sen Çal Kapımı dizisinin 3. yeni bölümü izleyicilerle 22 Temmuz Çarşamba akşamı buluşacak. Dizinin hayranları bir hayli heyecanlı ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Geçtiğimiz hafta dizinin 2. bölümü 8’li reyting oranlarına yükselerek hem yaz ekranının en başarılı performansını sergilemiş hem de Erkenci Kuş gibi bir büyük yapımın reytinglerine yaklaşmıştı. Sen Çal Kapımı dizisine gösterilen ilgi sosyal medyada da belirleyici oluyor.

Youtube’da ve çeşitli sosyal platformlarda yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin fragmanlarına çok yoğun bir ilgi var.Hatta fragmanları izleyenlerin sayısı birçok dizinin toplam izleyicisinden bile fazla… Sen Çal Kapımı’nın youtube kanalında yayınlanan 3.bölümden 3. fragmanı 1,5 milyon izlenme sayısına 12 saat gibi bir sürede ulaşarak youtube trendlerine girdi.

Dizinin yeni fragmanı tüm sosyal mecralarda 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek önemli bir mesaj veriyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilinin müthiş uyumu ve enerjilerinin de bu başarıda önemli bir payı bulunuyor. İşte Çarşamba günü yayınlanacak dizinin 3. bölüm 3. fragmanı: