Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bayan Kahkaha Saba Tümer, uzun bir zaman sonra yeniden ekranda!

Bayan Kahkaha Saba Tümer, uzun bir zaman sonra yeniden ekranda!

tarafından ker_def

5 Aralık 1970 İzmir doğumlu olan Saba Tümer, televizyon ekranlarında uzun yıllar sunuculuk yapmıştır.

2011 yılında Kurtuluş Son Durak isimli sinema filminde yer alarak oyunculuk denemesi de yapan Tümer, daha sonra BKM Güldür Güldür’de yer alldı. Asayiş Berkemal dizisinde ise kendini canlandırdı.

Patron Mutlu Son İstiyor ve Polis Akademisi Alaturka sinema filmlerinde de küçük roller üstlenmişti.

Tolga Çevik ile 2014 yılında Arkadaşım Hoşgeldin’de buluşan Tümer, ikinci kez ise 2018 yılında Tolgshow’da yeniden bir araya geldi.

Tolgshow’da Saba Tümer fırtınası esecek!

Tolga Çevik’in izleyiciyi kahkahaya boğan programı Tolgshow’un bu haftaki konuğu kahkahasıyla ünlü, ünlü televizyoncu Saba Tümer olacak.

Ruhu ve bedeniye 21 günde mutlu olmayı anlattığı kitabıyla dikkat çeken Tümer, ‘Arkadaşım’ karakteriyle sahnede olan Tolga Çevik’ten mutluluğun tanımını isteyince ortaya çıkacak kırbaçla büyük bir şok yaşayacak.

‘ARKDAŞIM’ ALASKA’DA

Bayan Kahkaha Saba Tümer, uzun bir zaman sonra yeniden ekranda! 7

Tolgshow’un ikinci perdesinde Arkadaşım, oğlu Sarp ve ailesi ile Alaska’ya gidecek. ‘Arkadaşım’ ve ailesinin kutuplarda Karadeniz aksanı ile hayatta kalma mücadelesi nasıl sonuçlanacak?

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak, Minik Müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt’un da yer aldığı, merakla beklenen Tolgshow’un ikinci sezon üçüncü bölümü 14 Temmuz Cumartesi saat 22.15’te FOX’ta.