Ana sayfa Dizi Haberleri Bazı ünlü oyuncular için 2022 yılının en büyük şansı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu!

Bazı ünlü oyuncular için 2022 yılının en büyük şansı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin her yeni bölümü heyecanla bekleniyor ve reytingler de çok iyi gelmeye devam ediyor. Milyonlarca dizi hayranı tarafından merakla takip edilen dizinin başrolünde yer alan Oktay Kaynarca, aynı zamanda yapımcı konumunda da bulunuyor.

Oktay Kaynarca, bir kez daha milyonların sevgisini kazandığı bir projede yer almakla kalmadı, yapımcı olarak da dizinin ekibinin oluşmasını sağladı. Kaynarca’nın tek tek görüşerek hikayeye kattığı oyuncular arasındaki gençler büyük bir şansın da sahibi oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bulunuyor. Işıl Yücesoy, Gülenay Kalkan, Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş gibi çok tecrübeli isimler sette bir arada bulunuyor. Ayrıca dizide genç oyuncular da önemli performanslar sergiliyor.

Bazı ünlü oyuncular için 2022 yılının en büyük şansı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu! 8

Mina Derman, Eren Vurdem, Batuhan Sezer, Aslı Sevi gibi genç isimler de tecrübeli isimlerle dolu sette yer alma şansı bulanlar oldu. İşte bu genç oyuncuların önemli deneyim sahibi olduğu ve ustalarından öğrendikleri birçok şey var.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Suna karakterini canlandıran Mina Derman, “Burası bir okul gibi, çok şey öğreniyorsun. Bana çok iyi geliyorlar. Çok eğleniyoruz, çok güzel zaman geçiriyoruz ve çok iyi bir iletişim yakaladığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Dizinin hem başrol oyuncusu hem de yapımcısı konumundaki Oktay Kaynarca’nın sette çok eğlenceli birisi olduğunu da Mina Derman aktardı.

Bazı ünlü oyuncular için 2022 yılının en büyük şansı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu! 9

Genç oyuncu, “Oktay abi hem güldürüyor hem gülüyor, bütün ortamın neşesini ve enerjisini yükselten bir insan. Çok etkisi oluyor” dedi.

Hikayenin Cezayir karakterinin etrafında dönmesi nedeniyle de Oktay Kaynarca hikayede kilit bir noktada bulunuyor. Mina Derman, “Oktay abi bizimle konuşuyor, birimiz gülünce o kopuyor” diyerek dram dizisinde yer almalarına rağmen çok eğlendiklerini de ifade etti.