Ana sayfa Sosyal Medya Nur Sürer’den Camdaki Kız’a duygusal veda; 43 yıldır setlerdeyim, en mutlu olduğum setti!..

Nur Sürer’den Camdaki Kız’a duygusal veda; 43 yıldır setlerdeyim, en mutlu olduğum setti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 3. sezonuyla da Perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından birisi. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Tamer Levent, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı dizi, deneyimli ve başarılı genç kuşakların yanı sıra usta oyuncuların da olduğu kadrosuyla beğeniyle takip ediliyor.

Dizinin yayınlanan son bölümlerinde kemik kadrodan birbiri ardına isimler diziye veda ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Hande Ataizi’nin canlandırdığı ‘Cana’ karakteri diziden ayrıldı! Sedat’ın oğluna hamile olan Cana’nın aslında Amerika’ya gitmesi bekleniyordu. Cavit’in tehdit ettiği Cana, çocuklarını alıp Sedat’ın da hayatından çıkıp gidecekti. Ancak beklenmeyen bir kaza sonrasında Cana, karnındaki bebeği ile öldü.

Camdaki Kız’ın 29 Aralık perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünün fragmanlarından, dizide ‘Feride’ karakterine hayat veren usta oyuncu Nur Sürer’in de Camdaki Kız’a veda edeceği görülüyor. ‘Feride’ karakteri ile ekranlara damga vuran ve her bölümdeki performansıyla adından söz ettiren Nur Sürer, çekimleri tamamladı ve ekip arkadaşlarına veda etti. Rol arkadaşı Tamer Levent, Sürer’in  ekip arkadaşlarına veda anlarını ve konuşmasını sosyal medya hesabında yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tamer Levent (@sanataevet)’in paylaştığı bir gönderi

Camdaki Kız ekibi tarafından alkışlarla uğurlanan usta oyuncu konuşmasında; “43 yıl oldu sinemaya gireli bu kadar yıldır en mutlu olduğum set olduğunu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı. Duygusal anların da yaşadığı vedada oyuncu setteki kimseyi unutmayacağını ve Camdaki Kız setini ara ara ziyaret edeceğini ifade etti.