Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç bitti mi, devam mı edecek? 1. sezon biteli 2 ay geçti, ama tık yok!

Behzat Ç bitti mi, devam mı edecek? 1. sezon biteli 2 ay geçti, ama tık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Behzat Ç. dizisine ne oldu? 2. sezon çekilecek mi? Herkes merakta!Behzat Ç dizisi ilk yayınlandığı dönem büyük ilgi görmüş, ancak biraz da baskılar sonucunda yayın hayatını tamamlamıştı.

Dizinin yenilenen bölümleriyle 6 yıl aradan sonra BluTV’de yayınlanması büyük ilgi gördü. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolündeki dizinin yeni bölümleri eleştiriler alsa da Behzat Ç. hayranları dizinin devam etmesini istediklerini sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla anlatmakta.

İlk sezon 9 bölümden oluştu ve Eylül 2019’da tamamlandı. Kadroda yer alan isimleri yeniden hatırlarsak; Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Belçim Bilgin, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik…

BluTV’den dizinin ikinci sezonunun çekileceği açıklamaları yapılmıştı. Hatta 2. sezonun 60 dakika olacağına yönelik bilgiler de verilmişti. Bu ifadeler Eylül ortasında açıklandı.

Behzat Ç bitti mi, devam mı edecek? 1. sezon biteli 2 ay geçti, ama tık yok! 8

Sonrasında dizinin iptal edildiği iddiaları ortaya çıkınca yine BluTV bu durumu yalanladı.

Behzat Ç. ilk sezonunun Eylül ortasında bitmesinin ardından bir hayli zaman geçti ama 2. sezon için ortada bilinen bir planlama yok.

Erdal Beşikçioğlu bir röportajda kendisine sorulan Behzat Ç. sorusunu yanıtlamadı.

Behzat Ç bitti mi, devam mı edecek? 1. sezon biteli 2 ay geçti, ama tık yok! 9

Ercüment olarak izlediğimiz Nejat İşler ise ekşi sözlük’te sorulan soru üzerine “Dijital platformlarda çekilmiş işlerde yer almak isterim” diye konuştu.

Ancak ne Beşikçioğlu ne de İşler, Behzat Ç.’ye yönelik tek kelime etmedi.

Peki neden? Behzat Ç. projesi iptal mi oldu, devam mı edecek?

Net ve kesin olan tek şey, 2. sezon çekimleri başlamadan bu muammanın bitmeyeceği.