Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 13 Kasım Çarşamba 393. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 13 Kasım Çarşamba 393. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği, Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta 393. Bölümüyle 13 Kasım Çarşamba günü ekrandaki yerini aldı. Bugünkü programda gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Melike Denktaş ve Naciye Ersoy aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Günün en düşük puanının 10 puan ile Elif hanım aldı. Günün en düşük ikinci puanını ise 11 puan ile Duygu hanım elde etti. Günün en yüksek puanını 15 puan ile Naciye hanım aldı. Melike hanım ise 13 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Gelinler yarışmaya Uzakdoğu kıyafetleri ile girince kaynanalarını çok eğlendirdiler!

Fatih Bey ve kaynanalar gelinlerin mutfakta neden olmadıklarını çok merak ettiler. Fatih Bey gelinleri çağırınca stüdyoya Uzakdoğu müziği verildi. Gelinler yavaş yavaş içeri girdiklerinde kaynanaları onlara hayranlıkla baktılar. Gelinler günün yemeği olan “Çin Mantısı” için konsept kıyafetler içindeydiler. Gelinlerinin bu halini gören kaynanalar çok eğlendiler.

Melike’nin, kırılan resim çerçevesini yaptırıp mutfağa koyan kişinin kim olduğu çok merak edildi!

Önceki bölümde Melike’nin çok önem verdiği gelinlikli resim yere düşerek kırılmıştı. Melike ve stüdyodaki herkes bu duruma çok üzülmüştü; çünkü, Melike ilk kez bu programda gelinlik giyip resim çektirmişti. Bu bölümde ise Melike, kırılan çerçevesinin yerine yeni çerçeve takılı resmini mutfağında görünce çok şaşırdı ve çok mutlu oldu. Kimin yaptırdığını öğrenmeye çalıştı; fakat, yaptıran kişi kendisini açık etmedi. Bu tartışma sürerken Fatih Bey bu konu ile ilgili VTR’nin sonunu izletti. Videonun sonunda yaptıran kişi belli oldu!