Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç.’den sonra Canan Ergüder ile Fatih Artman buluşması!

Behzat Ç.’den sonra Canan Ergüder ile Fatih Artman buluşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu yeni sezonda yeni bir dizide izleyicilerle buluşacak. Behzat Ç. dizisinin Savcı Esra’sı Canan Ergüder ile, Harun karakteriyle ismini parlatan Fatih Artman bir kez daha bir dizi setinde buluştu.

Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Call My Agent isimli diziden uyarlanan Menajerimi Ara dizisinde çekimler devam ediyor. Setten bir fotoğraf paylaşan Canan Ergüder, Behzat Ç. hayranlarına da bir mesaj yollamış oldu.

Canan Ergüder, “Ve tekrar” notuyla Fatih Artman ile fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, ikinci kez birlikte bir dizide yer aldıklarını belirtti. Artman ise “Canım Canancığım” mesajıyla yanıt verdi. Behzat Ç. hayranları ise diziyi hatırladıklarını ve güzel bir buluşma olduğunu belirten yorumlar yaptı.

Behzat Ç.'den sonra Canan Ergüder ile Fatih Artman buluşması! 7

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle heyecanla beklenen ‘Menajerimi Ara’ dizisinin geri sayımı devam ediyor.

Yayınlanan yeni tanıtımda İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

Çok yakında Star TV ekranında seyirciyle buluşacak dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.