Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisi bir ünlü oyuncuyu daha ortada bıraktı!

Behzat Ç. dizisi bir ünlü oyuncuyu daha ortada bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç. dizisinin BluTV’de yayınlanan yeni sezonu eleştiriler alsa da yine de çok beğenilmişti. Dizinin hayranları akın akın platforma üye olmuş ve yeni bölümleri de adeta su gibi içmişti…Behzat Ç dizisinin 2. sezonun sürprizi ise Belçim Bilgin idi…

Dizinin 1.sezonunda pavyon şarkıcısı olarak ekrana yansıyan ve bir de şarkı okuyan Belçim Bilgin, 2. sezonda daha çok yer alacağını ve heyecanlı olduğunu açıklamıştı.Ancak 2.sezon çekilmeyecek ve Belçim Bilgin de kendini ortada kalmış gibi hissediyor.

Önceki gün Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin galasında yer alan Bilgin, sitemini de kameralar aracılığı ile iletti. Bilgin, Behzat Ç.’nin 2. sezonunun çekilmeyeceğini anlattı ve yaşanılanı bir talihsizlik olarak nitelendirdi.

Behzat Ç. dizisi bir ünlü oyuncuyu daha ortada bıraktı! 7

İşte Belçim Bilgin’in sözleri:

“Bazı şeyler ile ilgili anlaşmazlıklar olduğu için yapılmayacağını duydum.Ben de galada böyle bir insanlarla poz vermiş bulundum. Öyle hatıra öyle bir Behzat Ç ekibiyle, bir de bir kuple şarkımla girmiş olarak kaldım kafalarda. Yapacak bir şey yok, bir talihsizlik oldu.

Hikayesi de çok heyecanlıydı, alengirliydi ama olmadı. Başka karakterler artık.”