Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisi geri dönüyor ama sevilen bir karakter yok! Dizinin kanalı belli oldu!

Behzat Ç. dizisi geri dönüyor ama sevilen bir karakter yok! Dizinin kanalı belli oldu!

tarafından ker_def

Yayınlandığı dönemde adeta fenomene dönüşen Behzat Ç. dizisinin yeniden çekileceği haberi, diziyi takip edenleri çok mutlu etti.

Behzat Ç.’nin yeni bölümleriyle ilgili haberler ve gelişmeler gelmeye devam ediyor. Diziyi merakla bekleyenleri üzecek bir haber var. Dizinin sevilen karakterlerinden birisi, ne yazık ki yeni bölümlerde olmayacak!

Bu arada Behzat Ç.’nin nerede yayınlanacağı da merak konusuydu. O durum da netlik kazanmaya başladı.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş, Behzat Ç. ile ilgili gelişmeleri şöyle aktarıyor:

Başrolünü Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ dizisinin yeni bölümlerinin çekileceği haberi büyük heyecan yarattı. Fenomen projenin ilk olarak 9 bölüm çekileceği ve blutv’de yayınlanacağı ortaya çıktı.

Behzat Ç. dizisi geri dönüyor ama sevilen bir karakter yok! Dizinin kanalı belli oldu! 7Cezaevinde olan Emrah Serbes’in aynı adlı eserinden uyarlanan diziyi senarist Ercan Mehmet Erdem yeniden yazmaya başladı. Eski ekibi bir araya getirmek için harekete geçen Serdar Akar’ın yöneteceği dizinin çekimlerine haziran ayında başlanması planlanıyor. Dizinin yeni bölümlerinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise merak konusu oldu.

‘Behzat Ç.’nin en renkli karakterlerinin başında gelen Harun’a hayat veren Fatih Artman’ın yeni kadroda olmadığı öğrenildi. Kulislerde Harun’un tayini çıkmış gibi gösterileceği ve yerine yeni bir karakterin hikâyeye dahil edileceği konuşuluyor.

Anne olmaya hazırlanan Seda Bakan’ın da yer almayacağı yeni kadro için, eski bölümlerde ‘Ercüment Çözer’ rolünü canlandıran Nejat İşler’le de görüşülüyor.