Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisinin yeni bölüm çekimlerine, çok sürpriz bir genç oyuncu dahil oldu!

Behzat Ç. dizisinin yeni bölüm çekimlerine, çok sürpriz bir genç oyuncu dahil oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Heyecanla beklenen Behzat Ç. dizisine bir sürpriz isim dahil oldu! Dizinin yeniden çekileceğini Erdal Beşikçioğlu duyurmuştu. Bir döneme damgasını vuran ve fenomen bir karakter haline gelen Behzat Ç., izleyenlerin hiç unutamadığı ve yeni bölümlerinin çekilmesini merakla beklediği bir yapımdı.

BluTV, bir kaç yıl önce izleyiciden gelen bu isteği karşılamış ve bir sezonluk diziyi çekmişti. 10 bölüm olarak dijital platformda yerini aldı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi. Fakat senaryo ile ilgili bir takım hayal kırıklıkları yaşanmış, izleyici de aynı keyfi yaşamadığını sıklıkla sosyal medyada belirtmişti. Erdal Beşikçioğlu da hikaye ve senaryo ile sıkıntıları zaman zaman dile getirmişti.

Behzat Ç. hayranlarını sevindiren ve yakın zamanda yaşanan gelişme sonrasında dizinin oyuncu kadrosunun toparlanması ve ön hazırlıkların ardından çekimlere geçileceği haberi de çok sevindirmişti. Dizide Harun karakterine hayat veren Fatih Artman’ın olmaması, Behzat Ç. tutkunları için can sıkıcı bir durum.

Behzat Ç. dizisinin yeni bölüm çekimlerine, çok sürpriz bir genç oyuncu dahil oldu! 8

Ancak kadroya yeni isimlerin eklendiği de ortaya çıkıyor. Bu isimlerden birisi de yakın zamanda belli oldu. Genç kuşağın başarılı isimlerinden Burak Dakak da artık Behzat Ç.’nin kadrosunda!

İlk olarak Gülperi dizisinde büyük dikkat çeken genç oyuncu Burak Dakak, ardından Çukur dizisinde oynadığı Akın Koçovalı ile genç yaşında çok konuşulan ve performansı büyük beğeni toplayan isimlerden birisi oldu. 2009 yılında henüz 11 yaşındayken oyunculuk yapmaya başlayan Burak Dakak; Doğruluk Ekseni, Ezel, Geniş Aile, Kolej Günlüğü gibi dizilerde de rol almıştı. Ayrıca Benim Adım Gültepe dizisindeki Fevzi karakteri de tanınmasını sağladı. Ancak en büyük çıkışını Nurgül Yeşilçay’ın hayat verdiği Gülperi’nin oğlu Hasan’ı oynadığı Gülperi dizisiyle yaptı.

Bu dizinin ardından da televizyonun efsane yapımlarından olan Çukur’da rol alarak çok daha büyük kitlelerce tanındı ve oyunculuktaki başarısını bir kez daha ortaya koyma fırsatı buldu. Akın Koçovalı karakteriyle hafızalara bir kez daha kazındı!

Behzat Ç. dizisinin yeni bölüm çekimlerine, çok sürpriz bir genç oyuncu dahil oldu! 9

Genç oyuncu, sadece dizilerde değil, ‘oyuncunun er meydanı’ olarak adlandırılan tiyatroda da başarısıyla dikkat çekti bir süre önce! Demet Akbağ, Salih Bademci ve Sinem Ünsal’la birlikte, Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Aydınlık Evler isimli tiyatro oyunla sahneye çıktı.

Burak Dakak’ın ismi ATV’nin ABD yapımı Your Honor dizisinin yerli versiyonu Hakim ile geçti ancak oyuncunun projeden son anda vazgeçtiği konuşuldu. Şimdi ise BluTV’nin yeniden çekmeye hazırlandığı Behzat Ç.’de rol alacak genç oyuncu. Şimdiden hangi karaktere hayat vereceği ise merak konusu…

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı yeni orijinal içerikte usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek. İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyanın bir numaralı gündemi haline gelen Behzat Ç.’nin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizi sekiz bölüm olarak çekilecek.