Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyicinin, bu yaza damgasını vuracak Tozluyaka’yla ilgili çok ciddi bir endişesi var!

İzleyicinin, bu yaza damgasını vuracak Tozluyaka’yla ilgili çok ciddi bir endişesi var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan Tozluyaka, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle benzerlerinden farkını ortaya koydu. Reytinglerde yükselişe geçen dizinin ikinci bölümü herkesten tam not aldı. Ancak diziyi çok seven izleyicinin Tozluyaka’yla ilgili çok ciddi bir endişesi var.

NTC Medya tarafından çekilen Tozluyaka dizisi genç ve deneyimli isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizide Emre Kınay, Tayanç Ayaydın , Dolunay Soysert gibi usta isimlere yeni neslin dikkat çeken oyuncuları Çağla Şimşek, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın ve Nur Yazar, Ulvi Kahyaoğlu, Özgür Foster ile Kaan Mirac Sezen eşlik ediyor.

Tozluyaka dizisi bir cinayetle başladı. Şimdi herkes katilin kim olduğunun peşinde. Katilin kim olduğu şu an için bir sır gibi saklı. Ekrana gelmeden önce Kardeşlerim dizisine çok benzediği gerekçesiyle eleştirilen Tozluyaka, cinayetle başlaması ve çok hızlı bir hikayeye sahip olmasıyla farkını ortaya koydu.

İzleyicinin, bu yaza damgasını vuracak Tozluyaka’yla ilgili çok ciddi bir endişesi var! 61

İzleyici Tozluyaka’yı çok sevdi ancak ciddi bir endişesi de var. İzleyicinin bu endişesi, ilerleyen bölümlerde, hikayede cinayete kurban giden Vefa’nın hikayesinin arka planda kalarak dizinin gençler arasında yaşanan aşk hikayelerine dönüşmesi.

Nitekim yine bir gençlik dizisi olan Kardeşlerim, benzer değişim sebebiyle zaman zaman izleyici tarafından eleştiriliyor. Anne ve babalarını çok talihsiz bir şekilde kaybeden dört fakir kardeşin zaman zaman umut dolu acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim, zaman içinde gençlerin arasındaki aşkı anlatan bir diziye dönüştü. İzleyicinin korkusu, Tozluyaka’nın da aynı duruma düşmesi.

Bu arada Tozluyaka dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle yükselişe geçti. Dizi ikinci bölümüyle reytinglerde birinciliğe yükselirken sosyal medyada da çok olumlu yorumlar aldı. Tozluyaka dizisi ekrana gelmeden önce izleyiciler tarafından Kardeşlerim’e çok benzediği gerekçesiyle sert bir şekilde eleştirmişti. Ancak bu yorumların ne kadar yanlış olduğu daha ilk bölümden anlaşıldı.