Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’e daha cesur olmayı öğretti!

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’e daha cesur olmayı öğretti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezon en başarılı dizisi olan Yargı, başrol oyuncusu Pınar Deniz’e de kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasını sağladı. Dizideki başarılı performansıyla dikkat çeken Pınar Deniz, Ceylin karakteri sayesinde daha cesur bir insana dönüştüğünü söyledi.

Pınar Deniz’e başrolde Kaan Urgancıoğlu’nun eşlik ettiği Yargı, ezber bozan bir dizi oldu. Her karakteri nevi şahsına münhasır olan Yargı’nın en dikkat çekici oyuncularından biri ise hiç kuşkusuz Pınar Deniz’di. Genç oyuncunun canlandırdığı Ceylin de Pınar Deniz’in başarılı performansı sayesinde dizinin en çok dikkat çeken karakteri oldu.

Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin son derece güçlü, sözünü sakınmayan, haksızlığa her zaman karşı duran ve çok akıllı bir kadın. Genç kadınlara bu karakterle bir anlamda örnek olan Pınar Deniz, Ceylin’le kendisini de daha güçlü görmeye başladığını söyledi.

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’e daha cesur olmayı öğretti! 7

Elle dergisine röportaj veren Pınar Deniz, eskiden düşüncelerini söylerken çok çekindiğini ancak Ceylin’i canlandırmaya başladıktan sonra daha cesur olduğunu belirtti. Pınar Deniz şöyle dedi: “ Ceylin’le beraber çok daha net ve aklımdan geçen direkt söyler hale geldim. Ayrıca ‘Ben’ demenin kötü bir his olmadığını öğretti. Ceylin’in yaşadıkları sayesinde oyun alanım genişledi, sanki içimdeki kadınlara daha çok ulaşır oldum.”

Yargı dizisiyle kariyerinde çok büyük bir sıçrama yapan ve ekran dünyasının yıldızlarından birine dönüşen Pınar Deniz bu yaz tatil yapmadan yeni projesine başladı. Pınar Deniz, Yargı’nın birinci sezon çekimleri sona erer ermez Disney Plus için çekilen yeni dizisi Avcı için sete çıktı.

Hikayede Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, topluma zararlı olarak görülen kişileri avlayan bir seri katil olarak karşımıza çıkacak. Yasemin isimli bu seri katil karakteri kadınlara, çocuklara ve hayvanlara zarar veren insanları öldürüyor.