Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç.’nin aynı kadroyla geri dönüşü Twitter’ı ayağa kaldırdı!

Behzat Ç.’nin aynı kadroyla geri dönüşü Twitter’ı ayağa kaldırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının unutulmaz yapımlarından biri Behzat Ç. Sıra dışı hikayesi ve karakterleriyle izleyicinin büyük hayran olduğu dizinin geri dönüş müjdesini başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu vermişti. Bu haber resmen Twitter’ı ayağa kaldırdı.

Yazar Emrah Serbes’in Her Temas İz Bırakır isimli romanından uyarlanarak dizi haline getirilen Behzat Ç. ilk olarak 2010 yılında Star TV’de ekrana gelmiş, üç yıl devam etmişti. Daha sonra dizi 2019 yılında BluTV için çekildi. Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal gibi isimleri büyük üne kavuşturan dizinin birer anti kahraman olarak karşımıza çıkan karakterleri herkesin büyük sevgisini kazanmıştı.

Aradan bunca yıl geçmesine rağmen Behzat Ç. hala unutulmadı. İzleyiciler büyük bir umutla dizinin yeniden ekrana geleceği günü bekliyordu. Ve bu umutları nihayet gerçeğe döndü. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.’nin çok yakında BluTV için yeniden çekileceğini hem de aynı kadronun yer alacağını söyledi. Beşikçioğlu gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir” dedi.

Behzat Ç.’nin aynı kadroyla geri dönüşü Twitter’ı ayağa kaldırdı! 7

Behzat Ç’nin yeniden çekileceği haberi hayranları tarafından büyük mutlulukla karşılandı. Dizinin hayranları paylaştıkları mesajlarla Behzat Ç. etiketini Twitter’da gündemin en üst sıralarına yerleştirdi. İzleyiciler yaptıkları yorumlarda Behzat Ç.’nin yerinin her zaman ayrı olduğunu belirtti ve yeni bölümleri izlemeye çok ihtiyaç duyduklarını yazdı.

19 Eylül 2010 yılında başlayan ve 3 sezonda 96 bölüm süren dizi, birçok izleyicinin inancına göre o dönemin siyasi durumunu da gözetilerek yayından kaldırılmıştı. Ancak Behzat Ç dizisine olan büyük ilgi Blu TV’nin ekibi ikna ederek dördüncü sezonu çekmesi ile sürdü.

2019 yılının sonbaharında yayınlanan 4. sezon ile birlikte dizi toplamda 106 bölüm olarak çekilmişti. Beşinci sezon için de planlamalar yapılmasına rağmen sorunlar yaşandığı için proje bitirilmek zorunda kaldı.

Erdal Beşikçioğlu en son ATV’de yayınlanan Hakim dizisinde rol alıyordu. Ancak dizi reytinglerde bir türlü istenen çıkışı yapamayınca bu hafta yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etti. Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisinin sona ermesiyle soluğu Behzat Ç. setinde alacak.