Ana sayfa Sosyal Medya İkinci çocuğuna hamile olan oyuncu Seda Bakan, her an setlere dönebilir!

İkinci çocuğuna hamile olan oyuncu Seda Bakan, her an setlere dönebilir!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay -Seda Bakan, en son geçen sezon Mucize Doktor isimli dizide ‘Ferda’ karakterini canlandırmış ama 13 bölüm sonrasında aniden hikayeden ayrılmıştı. Oyuncu sonraki süreçte ise Netflix için Another Self isimli dizinin kadrosunda yer aldı.

2014 yılında Ali Erel ile dünya evine giren başarılı oyuncu 2019 yılının Ağustos ayında kızı Leyla’yı kucağına aldı. Sosyal medyada sık sık fotoğraflarını paylaşan Seda Bakan’ın kızı minik Leyla şirinliği ile bebekliğinden beri ilgi odağı olmuş durumda.

İkinci çocuğuna hamile olan Seda Bakan yeniden kız çocuk annesi olmaya hazırlanıyor. Oyuncu şu sıralar hamileliğin tadını çıkarıyor.

İkinci çocuğuna hamile olan oyuncu Seda Bakan, her an setlere dönebilir! 7

İkinci hamileliğinin altıncı ayını geride bırakan ünlü oyuncu basın mensuplarına yaptığı açıklamada , “Hamilelik süreci nasıl gidiyor? sorusunu yanıtladı. “Hamilelik çok güzel gidiyor” diyen Seda Bakan, doğacak bebeklerinin ismini henüz bulamadıklarını söyledi.

10 kilo aldığını belirten oyuncu, “İlk hamileliğimde 30 kilo almıştım ama şimdi o kadar almayı düşünmüyorum” ifadelerini kulandı.

Dizi tekliflerinin olduğunu dile getiren Seda Bakan, “Her an setlere dönebilirim” açıklamasını yaptı. Kızı Leyla’nın kardeşini sabırsızlıkla beklediğini de söyleyen oyuncu, “Leyla abla olacağı için çok mutlu” şeklinde konuştu.