Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç.’nin neden 2. sezonu çekilmiyor işte bunun yanıtı!

Behzat Ç.’nin neden 2. sezonu çekilmiyor işte bunun yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Behzat Ç. dizisinin yeni bölümlerinin çekilmesi hayranlarını çok mutlu etmişti. Eski dizinin keyfini bire bir bulamasalar bile yine de heyecanla ilk sezonu tamamlayan Behzat Ç. hayranları, 2. sezonun daha da iyi olacağı beklentisi içindeydi.

İlk sezonun en ciddi sorunları senaryo konusunda yaşanan sıkıntıların fazlalığı, bir de sürenin kısa olmasıydı.Blu TV’de ilk yaptığı açıklamada 2. sezonun çekileceğini ve sürenin de 60 dakikaya çıkacağını ilan etmişti.

Ancak ne oldu ise dizinin 2. sezonu bir türlü çekilemedi. Erdal Beşikçioğlu’nun rol almak istemediği kulaktan kulağa yayıldı. Ünlü oyuncunun senaryonun ilerleyişinden mutlu olmadığı zaten daha önce de biliniyordu. İzleyiciler de Behzat Ç.’ye siyaset ilişkilerinin girmesinden rahatsız idi ve bunları görmek istemiyordu.

Ayrıca dizinin ikinci sezonunun Serdar Akar olmaksızın yapılması gibi bir planlamaya gidildiği de kulislere yansıdı.

Ancak yine de Behzat Ç. hatırına hatırı sayılır bir kişi Blu TV abonesi oldu.Şimdi ise Behzat Ç.’nin yeni sezonunun çekilmeyeceği ortaya çıktı. Yerine Ercüment Çözer’in hikayesinin anlatılacağı Saygı dizisi gelecek.

Bu proje Behzat Ç.’nin yerini tutmaz ama yine de önemli bir kazanım olacaktır.