Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç’nin Akbaba’sı Berkan Şal, Yalnız Kurt ile ekranlara geri dönüyor!

Behzat Ç’nin Akbaba’sı Berkan Şal, Yalnız Kurt ile ekranlara geri dönüyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç dizisindeki Akbaba lakaplı İsmet Arif’i canlandıran Berkan Şal, tavırları, konuşması ve performansıyla çok sevilmişti. Tiyatro kökenli olan oyuncu dört yıllık aradan sonra Yalnız Kurt dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın çok iddialı bir diziyle izleyici karşısına çıktığı Yalnız Kurt dizisinde Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutularak; Amerikan Barış Gönüllüleri’nin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olayları ele alınıyor.

Verdiği mesajları ile çok fazla dikkat çeken dizide Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Behzat Ç’nin Akbaba’sı Berkan Şal, Yalnız Kurt ile ekranlara geri dönüyor! 1
Atv’nin beğeniyle izlenen dizisine yeni bir oyuncu olarak Berkan Şal konuk oluyor. Nazar karakteri ile ekrana gelecek olan oyuncunun hikayenin seyrini nasıl değiştireceği ise henüz bilinmiyor. Berkan Şal, Behzat Ç’de çekirdekten yetişmiş, uzun saçlı, orta boylu, zayıf ve küpeli bir komiseri canlandırıyordu. Ölenlerin ve öleceklerin kokusunu alabiliyordu. Eğer yine Behzat Ç’deki rolüne benzer bir karakterle karşımıza eğer karşımıza çıkarsa çok dikkat çekeceği kesin.

Çağatay Tosun’un yönettiği, yapımını Sinagraf’ın, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Osman Sınav üstleniyor.