Ana sayfa Dizi Haberleri Engin ne demek istedi? Yargı dizisinde beklenmeyen son, Ceylin’in başına ne iş açacak?

Engin ne demek istedi? Yargı dizisinde beklenmeyen son, Ceylin’in başına ne iş açacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, geçtiğimiz hafta 23. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin her bölüm sonunda yaşanan sürpriz gelişme, bir sonraki bölüm için yeni soru işaretleri bırakıyor. Yargı’da kimsenin beklemediği gelişmeler, finalde büyük şaşkınlığa sebep olurken, hikaye öyle yerlere gidiyor ki tempo hiç düşmüyor…

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldıkları Yargı dizisinde, en büyük sorulardan biri yanıtını geçtiğimiz hafta buldu. Onur Durmaz’ın hayat verdiği Engin, öldükten sonra Ceylin’e ulaşması için bir video bırakmıştı.

Ceylin, bu videoyu Ilgaz’dan saklamaya çalıştı ancak Ilgaz, bir şekilde Ceylin’in bir şeyler sakladığını anladı. Onun bilgisayarını alarak Eren’e götürdü ve bilgi işlemde Ceylin’in sildiği videoya ulaştılar.

Engin, cezaevinde çektiği videoda, kendi kendisini zehirlediğini, ölümünü kendisinin tasarladığını, aynı anda Ceylin’in de öldürüldüğü yerde olmasını sağlayıp onun suçlanmasına neden olduğunu bir bir anlattı.

Ceylin’in bir şekilde kendisini öldürmek suçundan kurtulacağını da hesaplayan Engin, videonun sonundaki sözleriyle ise başka bir soruna işaret etti.

Engin meselesi, bu video ile son buldu. Uzun süredir “Engin’i kim öldürdü?” sorusu, kimi izleyicileri tatmin etmemiş olsa da kendisi olduğu yanıtıyla kapandı. Ancak yeni soru işaretleri bırakan Engin, Ceylin’e videoda ‘sana babalar gibi bir dert bıraktım!” sözüyle başka bir olayın kapısını araladı!

Engin ne demek istedi? Yargı dizisinde beklenmeyen son, Ceylin'in başına ne iş açacak? 7

Engin’in son sözleri şöyleydi: “Seni sorunlarından kurtardım. Sadece tek bir soruna odaklanabilmen için. Tek bir derde. Sana babalar gibi bir dert bıraktım! Tabi ne olduğunu çözmen, biraz araştırman gerekecek ama sorun değil, ne olursa olsun o sana gelecek. Bu konuda da tabi istediğin herkesten yardım alabilirsin. Yani hala hayatını bitirmediysen, savcın da sana yardım eder…”

Engin, Ceylin’e bir dert bıraktığını söylerken ‘babalar gibi’ sözüyle, babasının cinayetini mi işaret ediyor, yoksa bambaşka bir sorun mu bıraktı izleyip göreceğiz. Ancak uzun süredir Ceylin’in babası Zafer konusu, hala ortaya çıkmış değil.

Dizide bu kez Zafer cinayetinin çözülmesi bekleniyor. Bakalım bu durum, Ilgaz ve Ceylin arasında nasıl bir yıkıma neden olacak?

İşte Engin’in bıraktığı son videonun sahnesi…