Ana sayfa Dizi Haberleri Engin’in katili kendisi çıktı, izleyici çok kızdı! Yargı dizisinde beklenmeyen sona itirazlar yükseldi!

Engin’in katili kendisi çıktı, izleyici çok kızdı! Yargı dizisinde beklenmeyen sona itirazlar yükseldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’de geçtiğimiz pazar akşamı 23. bölümü yayınlanan Yargı dizisinde yine izleyenleri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Onur Durmaz’ın hayat verdiği Engin karakteri, bir kez daha diziye dahil olarak her şeyi alt üst etti! İzleyici, beklemediği gelişmeler karşısında, biraz şaşkın ancak bazı itirazları da beraberinde getiren yorumlarla sosyal medyadan mesajlar yayınladı.

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı’da sorular yanıtlarını hızlı buluyor. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, ilk bölümden itibaren izleyiciye beklemediği yanıtlar verirken, bambaşka soruları da beraberinde getiren gelişmeleri izleyiciye sunuyor.

Dizinin iki başarılı ismi Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, başrollerdeki oyunculuklarıyla büyük beğeni kazanırken, dizideki her bir karaktere hayat veren oyuncunun performansı da ayrıca izleyiciden alkış almaya devam ediyor. Hikayesi ve hiç düşmeyen temposu ile Yargı dizisi, hem toplumsal mesajları çok doğru yerlerden gönderiyor hem de hikayedeki açmazları uzatmıyor.

Geçtiğimiz hafta 23. bölümde de Engin’in katilinin kim olduğu sonunda ortaya çıktı! Aslında 22. bölüm sonunda Engin’in videosunun kısa bir bölümü yayınlanmış ve bu konuda ipucu da verilmişti. Fakat 23. bölümde video daha uzun şekliyle dizinin 23. bölüm final sahnesinde yayınlandı.

Engin, kendi cinayetini nasıl tasarladığını tek tek anlattı. Annesinden aldığı para ile Necati’yi tuttuğunu, öldürüldüğünde Ceylin’in de orada olmasını sağladığını, onun suçlanacağını ve bir şekilde kurtulacağını da bildiğini anlattı videoda.

Kendi kendisini zehirleten ve öldürten Engin, Ceylin’in başına açtığı işlerden sonra, ona bir de büyük bir soru işareti bıraktı! Aynı zamanda izleyicilere de… Engin, “Sana babalar gibi bir dert bıraktım!” sözleriyle neyi kastediyor ilerleyen bölümlerde göreceğiz ancak ‘babalar’ gibi sözünü öylesine seçmediği anlaşılıyor.

Dizide hala yanıtını bulmayan ve Ilgaz ve Ceylin için çok büyük sorunları beraberinde getirecek bir başka mesele, Zafer cinayeti! Şimdi izleyici, bu cinayetin ortaya çıkmasını bekliyor…

Bu arada izleyicinin 23. bölüm için bazı itirazları da sosyal medyaya yansıdı. Engin cinayetinde Laçin, Yekta, Ceylin, Seda, Merdan ve daha pek çok kişi akıllara geldi. Neva’nın bile yapmış olabileceği fikirleri oluşturuldu izleyicide. Ancak sonuçta kendi ölümünü kendisinin tasarladığı ortaya çıktı.

İzleyici bu sonuçtan pek de memnun kalmış görünmüyor! Çeşitli eleştiriler geldi bu sona dair… Katilin Yekta çıkmasını isteyenler özellikle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Engin, kendi cinayetini en ince ayrıntısına kadar tasarlamıştı ama bazı izleyiciler için bu durum hayal kırıklığı yaşattı.

Diziyi izleyenlerden gelen kimi eleştiriler, izleyicilerin katil ve kurbanın aynı kişi olmasından pek de hoşnut olmadığını ortaya koyuyor. Aşağıda benzer eleştirileri görebilirsiniz. Engin’in kendisini öldürtme hikayesinde boşluklar olduğunu düşünen izleyiciler, sonuçtan hoşlanmadıklarını ortaya koyuyorlar.

Bazı izleyicilerin sahnedeki müzik sesine yaptığı itiraz ise pek çok kişinin ortak düşüncesi. Tam da herkesin pür dikkat kesildiği Engin’in video sahnesindeki müzik, söylenenlerin tam olarak anlaşılmasına engel oldu. Pek çok izleyici bu sahneyi internetten yeniden izlemek durumunda kaldı…

İşte o eleştirilerden bir kaçı…

Engin'in katili kendisi çıktı, izleyici çok kızdı! Yargı dizisinde beklenmeyen sona itirazlar yükseldi! 9

Engin'in katili kendisi çıktı, izleyici çok kızdı! Yargı dizisinde beklenmeyen sona itirazlar yükseldi! 10

Engin'in katili kendisi çıktı, izleyici çok kızdı! Yargı dizisinde beklenmeyen sona itirazlar yükseldi! 11