Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Belçim Bilgin, koronavirüs korkusu yaşayanlara tavsiyeler verdi!

Belçim Bilgin, koronavirüs korkusu yaşayanlara tavsiyeler verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Belçim Bilgin’in ismi Hekimoğlu dizisi için geçiyordu. Ateş Hekimoğlu’nun eski eşine hayat vermesi beklenen oyuncu koronavirüs talihsizliği yaşıyor. Dizilerde çekimlerin birbir durdurulması sonrasında sektörde belirsizlik hakim. Belçim Bilgin de Behzat Ç’de ikinci sezon iptali ile yaşadığına benzer bir talihsizliğin içinde.

Ünlü oyuncu koronavirüsten korunma konusunda takipçilerini uyarmaya devam ediyor. Herkesi evde kalmaya davet eden oyuncunun kafasında ise deli sorular var. Bol su içilmesini, spor yapılmasını, nefes çalışmalarını, meditasyonu ve insanın kendisiyle yüzleşmesini öneren Bilgin, ayrıca dua edilmesine dikkat çekti.

“Yok ya diyorum, ne korkacağım” başlığı ile mesajını yayınlayan oyuncu, bilgi kirliğinden de dert yandı.

Belçim Bilgin, “Bilgi kirliliği biraz kafa karışıklığına neden oluyor. Ölüm korkusu sahneye çıkıyor ilk kez bu kadar umarsız.. Stres, korku yaratıyor. .. Stres ve korkunun bağışıklık sistemi için iyi olmadığını biliyoruz.. Dikkatli olacağız, farkında olacağız, ama korkuya yenilmeyeceğiz. Her zamankinden çok ihtiyacımız var; hoşgörüye, merhamete, nezakete, hem birbirimize, hem de doğaya karşı.. Eski sistem zaten çürümeye yüz tutmuştu, asıl soru bir sonrakini nasıl yapacağımız? Karantina günlerinden sevgiler…

#kafadadelisorular #evdekal #bolsuiç #sporyap #nefescalis #duaet #meditasyonyap #kendinleyüzleş #sevgiyeinan ????