Ana sayfa Sosyal Medya Bir süredir sağlık sorunları yaşayan oyuncu Belçim Bilgin’in son durumu nasıl?

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan oyuncu Belçim Bilgin’in son durumu nasıl?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz aylarda Kapadokya’dan İstanbul’a dönerken kaza geçirerek bel bölgesinden darbe alan oyuncu Belçim Bilgin, bir süredir bel korsesi ile yaşamını sürdürüyor. Ekranlara en son Hekimoğlu dizisiyle gelen oyuncu, talihsiz kazanın ardından sakatlandı ve bir süredir evinde rahatsızlıkla mücadele ediyor.

Belçim Bilgin, sosyal medya hesabından zaman zaman paylaşımlarda bulunarak hayranlarına hastalık süreciyle ilgili bilgi veriyor. İyileşme sürecinde 4. aya giren oyuncudan yeni paylaşım geldi.

Fizik tedavisi devam eden oyuncu paylaşımında; “İyileşme sürecim 4. ayında, hareketsiz geçen bu sürede her türlü sağlığımı dengede tutmaya çalışıyorum” ifadelerini kullanarak, fizyoterapisti ile yaptığı seanslardan bir videoyu takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu paylaşımına aynı zamanda, “Seansları ihtiyacı olanlar ile paylaşıyorum! Lütfen acı hissederseniz kendinizi zorlamayın ama hareketsiz de kalmayın sakin ve yavaştan bize katılabilirsiniz!!!” notunu da düştü.

Belçim Bilgin,  kazadan sonra yaptığı bir paylaşımda duygularını şu sözlerle ifade etmişti; “Yine değişme zamanı, ağırlıkların tümüne, faydasız her türlü olma haline bir cesaret veda etme, dengeyi bulma, yeniden doğma zamanı! Dolunayın aydınlattığı geçen Paskalya gecesi 17 Nisan’da, Kapadokya’da bir mağaradan belki de en eski olma halime zamanda göz kırpmış dönüyordum İstanbul’a, kaza geçirdim! Daha önce yaşadığım yerden çıktı üstelik! Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı, çılgın akışı! Şansa oldukça ihtiyacımız var orası kesin.”