Ana sayfa Sosyal Medya Belçim Bilgin projeye veda ederken kamera arkasındaki gerçeği de dile getirdi…

Belçim Bilgin projeye veda ederken kamera arkasındaki gerçeği de dile getirdi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni programı Uzak Ara Eğlence, ünlü isimlere ve gelen ünlü konuklara rağmen ekrana erken veda ediyor! Bilindiği gibi Temmuz ayında yayına başlayan program, ünlü isimleri buluşturmuştu. Alper Kul, Gülben Ergen, Belçim Bilgin, Pelin Akil, Can Bonomo ve Reha Özcan, programın daimi isimleriydi.

Her hafta ünlü bir konuğun ağırlandığı ve programa renk kattığı Uzak Ara Eğlence, ne yazık ki ekrana veda etti dün akşam. (30 Ağustos) İlk bölümü 26 Temmuz Pazar akşamı yayınlanmış ve ilk ünlü konuk da Hazal Kaya olmuştu. Geçtiğimiz hafta Hande Doğandemir’in konuk olduğu programda, stüdyodaki yarışmacılara sorulan sorular, eğlenceli bir şekilde ünlü konuklarla anlatılıyordu.

Belçim Bilgin projeye veda ederken kamera arkasındaki gerçeği de dile getirdi... 8

Pelin Akil’in stüdyoda sunuculuğunu yaptığı programa ünlü isimler ekran aracılığıyla katılmaktaydı. Ancak zaman zaman Can Bonomo’nun Alper Kul’un yanına gittiği sahneler, oyuncuların stüdyo çekimleri için özel bir odada olduklarını anlatıyordu.

Covid 19 salgını nedeniyle teknolojiden faydalanarak hiç bir araya gelmeden program yapma tecrübesi edindiklerini söyleyen Belçim Bilgin, ilginç bir deneyim kazandıklarını belirterek arka planda büyük emeklerin olduğunu da ortaya koydu.

Son program konuğu ise Nilperi Şahinkaya oldu. Eğlenceli anların yaşandığı program sonrasında bugün Belçim Bilgin, programa instagram sayfasından yaptığı açıklama ile veda etti… Bu arada Bilgin, şu sıralar Hekimoğlu dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor…

İşte Belçim Bilginn’in Uzak Ara Eğlence programına veda paylaşımı:

@uzakaraeglence ile
yolculuğumuz dün akşamki bölümle son buldu????
İzlemesi kolaydı ama inanın arkasında çok emek vardı.. Teknolojinin sağladığı fayda ile bu pandemi günlerinde hiç bir araya gelmeden program yapmayı tecrübe etmiş olduk. Uzaktan, uzak ara ilk tv deneyimini paylaştık hep birlikte! Emeği geçen herkese teşekkürler ????

Güzel ekip! @apooguz @pelinakil , @canbonomo , @gulben123 , @rehaozcanofficial , @alperkul @kanald

????????‍♀️: @mert.pekguzelofficial @zeynepcinislioglu

#uzakaraeğlence #kanald #sundayroutine #sundayshow #remoteshow #remoteprogram

Belçim Bilgin projeye veda ederken kamera arkasındaki gerçeği de dile getirdi... 9