Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kıratlı dekolte meselesini biraz abartmış mı ne?

Burcu Kıratlı dekolte meselesini biraz abartmış mı ne?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde oynandıktan sonra dikkatleri çeken Burcu Kıratlı, oyunculuğunun ardından daha çok magazinde yer alan haberleriyle bir anda öne çıkmaya başladı. Zira oyuncu, Şarkıcı Sinan Akçıl ile ani bir kararla evlendi.

2018 yılının Aralık ayında Amsterdam’da sürpriz bir nikahla evlenen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın mutlu beraberlikleri magazin basınını gündeminden düşmedi bir dönem. Daha sonra aradan geçen 9 ayın ardından ani bir kararla da boşandılar.

Oyunculuğuyla gündemde olan Burcu Kıratlı, bir anda özel hayatıyla konuşulmaya başlandı. Sinan Akçıl ile bir süre ayrı kalan Kıratlı, daha sonra ayrılığa dayanamayarak yeniden bir araya geldiler. Şimdilerde birbirlerine aşklarını her fırsatta dile getiren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti, Bodrum’da tatil yapıyorlar.

Burcu Kıratlı, sosyal medya hesabını da aktif kullanan isimler arasında. Hayranları oyuncuya yeni sezonda bir projede bekliyor ancak bu yönde şimdilik bir netlik yok! Oyuncu son yaptığı paylaşımla ise dikkatleri üzerine çekti.

Kıratlı, göğüs dekoltesi hayli derin olan bir bluz ve mini şortuyla verdiği pozuna “Yeni haftaya yeni uyandım” notunu düşmüştü. Oyuncu, 3 farklı poz paylaştı. Kahve içerken verdiği ilginç pozlar aşağıda…

İşte oyuncunun paylaşımı…

I just woke up to the new week ????☕️????

Burcu Kıratlı dekolte meselesini biraz abartmış mı ne? 8

 

Burcu Kıratlı dekolte meselesini biraz abartmış mı ne? 9