Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in tırnaklarını gördünüz mü?

Demet Özdemir’in tırnaklarını gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yerini alan Demet Özdemir, başarılı oyunculuğunun yanı sıra tarzıyla da konuşturuyor! Oyuncu, yakın arkadaşı stil danışmanı Rutkay Öziş’in de fikirlerini alarak oluşturduğu tarzıyla, özellikle sosyal medyadan gençlerin markajında olmaya devam ediyor.

Erkenci Kuş dizisiyle büyük dikkat çektikten sonra bu kez de tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynamaya başladı oyuncu. Romantik komedi dizilerinde rol aldıktan sonra iddialı bir tercih yapan ve bu kez dram dizisiyle ekranlara gelmek isteyen oyuncu, İbrahim Çelikkol ile partner oldukları diziyle de başarısını perçinledi.

Yaz boyuncu Bodrum’da tekne turları yapan, plajda arkadaşlarıyla eğlenen oyuncu, ailesiyle de bir araya geldikten sonra İstanbul’a döndü ve dizi çekimlerine başladı. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı tüm paylaşımlar, binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Giyim tercihleri, saçı, ayakkabıları, aksesuarları kimi takipçileri tarafından merakla izlenen oyuncu, neşeli ve eğlenceli kişiliğiyle de hayranlarını mutlu eden paylaşımlar yapmakta. Demet Özdemir, tatil sonrası döndüğü İstanbul’da dans derslerine de devam ederken, aynı zamanda formunu sporla da koruyor.

Yaptığı bir paylaşımda ise kıyafetlerinden çok tırnakları konuştu oyuncunun! Moda haline gelen farklı şekillerle tırnak üzerine yapılan renkli figürler, son dönemde pek çok kişinin ilgisini çekiyor.

Özdemir de bu modaya uyarak tırnaklarına yıldızlar kondurdu. Bu imaj için gittiği yerin ismini de paylaşımına ekleyen oyuncu, “Ciddi düşünüyorum” sözüyle de gülümsetti. Araç içinde fotoğrafını çeken oyuncunun bu paylaşımı muhtemelen pek çok takipçisinin de dikkatini çekti…

İşte o paylaşım…

Demet Özdemir'in tırnaklarını gördünüz mü? 7