Ana sayfa Sosyal Medya Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Batuhan Sezer için konservatuvar gibi oldu!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Batuhan Sezer için konservatuvar gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Ömer Asaf karakteri dikkat çeken bir noktada bulunuyor. Batuhan Sezer’in canlandırdığı karaktere yönelik olarak da sosyal medyada izleyici ilgisini giderek attığı gözüküyor. 1987 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Kara Bela karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Son bölümlerde Ömer Asaf karakterinin hikayede devam edip etmeyeceği konusunda meraklı bir bekleyiş vardı. Ben Bu Cihana Sığmazam 24. bölümde Ateş’in Ömer’i kurtarması birçok izleyiciyi memnun etti. Batuhan Sezer’in de dizideki rolüne devam edeceği anlaşıldı.

Dizi TV programına konuşan Sezer, bu kadar yetenekli oyuncularla bir arada olmanın ne kadar önemli olduğuna değindi. Projeye girdiği andan itibaren kendisi için bir konservatuvar deneyimi haline geldiğini anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Girdiğim andan itibaren benim için bir konservatuvar deneyimi olacak. Bu kadar güzel ve yetenekli, güzel enerjileri olan oyuncularla çalışmak benim için çok verimli oldu. Başta çok heyecanlıydım, hala heyecanlanıyorum. Ama o kadar güzel destek oluyorlar ve güzel yönlendiriyorlar ki, tadından yenmez. Hala da heyecanlıyım.”

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Batuhan Sezer için konservatuvar gibi oldu! 7

Batuhan Sezer, daha önce aksiyon deneyimi olmadığını ama dizide çok sayıda aksiyon sahnesi çekildiğini ifade etti. İlk başlarda zorlandığını da kabul eden oyuncu, “Ama sette Eren Vurdem, Cem Cesur çok yardımcı oldular. Hep bana ne yapmam gerektiğini, nasıl yapmama gerektiğini gösterdiler. Şimdi çok daha rahatım” dedi.

Ekip arkadaşlarını da öven oyuncu, “Hepsi mükemmel insanlar. Ekip olarak harikalar, enerji olarak da öyle. Ortak bir iş yaptığımız için reytinglerin yüksek olmasının sebebi de bu. Çünkü herkes mutlu, çok güzel bir iş yapıyoruz. Bu güzel işin bir parçası olduğum için de çok mutluyum” açıklamasında bulundu.