Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Mina Derman, karakteri oynamıyor adeta onu yaşıyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Mina Derman, karakteri oynamıyor adeta onu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcı olarak büyük iddia ortaya koyduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi salı akşamları reyting yarışında başarılı sınavlar vermeye devam ediyor. Hem aksiyon hem de dram sahneleri ile öne çıkan dizi tecrübeli isimler ile genç oyuncuların bir karması şeklindeki kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Dizinin hikayesinde Suna karakterini canlandıran Mina Derman, öne çıkan genç isimlerden birisi. Cezayir ile Leyla karakterlerinin kızı olarak izleyicilerin dikkatini çeken Suna, yeniden bir aile olmak için büyük çaba harcıyor. Mina Derman da dizinin hikayesindeki bu durumdan bir oyuncu olarak çok etkilenmiş.

Mina Derman, hikayedeki babası Cezayir’in eve dönmesi olayının kendisini nasıl etkilediğini şu sözlerle ifade etti: “Duygusal bir sahneydi. Zaten ben Suna’nın anne ve babasını bir araya getirmek için bu kadar uğraştığı bütün sahnelerde duygulanıyorum. Çünkü o çabasının çok farkındayım ve bence seyirci de çok farkında. Yorumlarda da görüyorum. Zaten Cezayir ve Leyla uyumunu çok beğenen bir kitle var. Bu ikiliyi bir araya getirmek için çocukları bu kadar uğraşıyor, izleyicilere sevimli gelen bir durum.”

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Mina Derman, karakteri oynamıyor adeta onu yaşıyor! 7

Dizinin hayranlarının sosyal medyadan yaptıkları yorumları yakından takip eden Mina Derman, canlandırdığı Suna karakterin ruh halini sahnelerde başarılı şeklide yansıtabiliyor. Bunun altında ise genç oyuncunun karakteri adeta yaşıyormuş gibi hissetmesi ve bunu ekrana yansıtması. Bu durum da oyuncunun başarısını ortaya koyuyor.

Mina Derman, “Anne ve baba bu kadar sene beraber değiller ve şimdi baba gelmiş ve Suna beraber olmalarını istiyor. Zaten bu başlı başına duygusal bir durum. Sizi duygulandırabiliyorsak da ne mutlu bize, zaten becermek istediğimiz şey de bu” diyerek de izleyicilerin bu aile olma çabasından etkilendiğinin farkında.

Genç oyuncu adına Suna karakteri rolün hissiyatını izleyicilere yansıtabilmesi bakımından dikkat çekici oldu. Mina Derman, 2019 yılında İncir Ağacı isimli diziyle setlere adımını attı ve ardından da Bir Annenin Günahı, Baş Belası ve Oğlum isimli dizilerde tecrübeler kazandı. Henüz sektörde yeni bir isim olmasına rağmen Mina Derman’ın çok izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde böyle önemli bir rolde yer alması kariyeri adına başarılı bir adım oldu.