Ana sayfa Sosyal Medya Yönetmen Onur Ünlü ile ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü’den ilişkilere bakışıyla ilgili çarpıcı sözler!

Yönetmen Onur Ünlü ile ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü’den ilişkilere bakışıyla ilgili çarpıcı sözler!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Son zamanlarda, yaklaşık 5 yıldır aşk yaşadığı yönetmen Onur Ünlü ile ayrılığıyla magazin basınında gündem olan oyuncu Hazar Ergüçlü, Alem Dergisi için objektif karşısına geçti.

İlişkisini sonlandıran Hazar Ergüçlü dergiye verdiği röportajda, ilişkilere bakış açısı, özel hayatı ve iş yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlişkide partnerini sahiplenmediğini ifade eden Ergüçlü; “Ben ilişkide çok rahatım. Karşı tarafın özgür ve benden ayrı bir hayatının hatta ayrı evlerimizin olması gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi alanına çok düşkün birisiyim. İlişki hayatımın merkezi olmaz. Bağımsız ve yalnız kalabilmeyi önemserim” şeklinde konuştu.

Yönetmen Onur Ünlü ile ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü'den ilişkilere bakışıyla ilgili çarpıcı sözler! 8

Çocuk sahibi olmayı şimdilik düşünmediğini de ifade eden Hazar Ergüçlü, “Hiç o modda değilim. Canım ne isterse onu yapmak istiyorum. Çünkü dünyada çok sınırlı bir vaktim var ve bunu doğru şekilde kullanacağım. Bir de hata yapmaktan çok korkuyorum. Doğru düzgün bir insan yetiştirmek büyük bir sorumluluk. Tabii ki biliyorum çocuk sahibi olduğum zaman illa ki hata yapacağım. Dünyadaki bütün tecrübeleri edinsem, kitapları okusam bile. Ama gerçekten bir süreliğine de olsa ilgimin tamamını verebilecek duruma gelmeden çocuk yapmayı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Mutlu, kendiyle barışık, hayatla barışık olabilecek bir birey yetiştirmek istediğini söyleyen oyuncu, “Bunun yolu önce benim mutlu, kendiyle ve hayatla barışık bir kadın olmamdan geçiyor” dedi.

Yönetmen Onur Ünlü ile ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü'den ilişkilere bakışıyla ilgili çarpıcı sözler! 9

Şöhreti hayatının merkezi yapmadığını belirten oyuncu, “Ün de sana yönelen ilgi de sonra ilginin bir anda üzerinden çekilmesi de yönetmesi çok zor durumlar. Kendine mutlaka yapacak başka işler, tutunacak başka bir dal bulmak gerekiyor. Çünkü ilgi uçucu bir şey ve her zaman iyi niyetli değil. Bunun bizi yıpratmasına izin vermeyecek şekilde geliştirmemiz lazım kendimizi” sözleriyle dikkat çekti.