Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca büyüsü, rol arkadaşlarını da çok etkiledi!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca büyüsü, rol arkadaşlarını da çok etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Burcu Binici, yeni sezonda yeniden televizyon dizilerine atv ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle dönüş yaptı. Hikayede Meltem karakterini canlandıran oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu dizide, kadın oyuncular öne çıkıyor. Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy ve Gülenay Kalkan gibi önemli isimlerin yanı sıra, Burcu Binici de dizinin etkili bir kadın karakterini canlandırıyor.

Oyuncu, “Dizi iyi gidiyor, yoğun aşarı derecede. Reytinglerden dolayı da keyfimiz çok yerinde. En azından yorgunluğumuzun karşılığını alıyoruz, bu çok iyi geliyor bize. Heyecanlıyız, keyifli” diye konuştu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca büyüsü, rol arkadaşlarını da çok etkiledi! 8

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesi ile ilgili tüyo vermekten kaçınan oyuncu, sürpriz olmasını istedi. Oktay Kaynarca ile çalışmanın nasıl olduğu sorusu ile karşılaşan Burcu Binici, şu açıklamayı yaptı:

“Oktay bey ile çalışmak muazzam bir şey. Her oyuncunun bence çalışması gerekiyor. Ama ben bu sette çok huzurlu evime gidiyorum.”

Oyuncunun, hem rol arkadaşı hem de patronu konumundaki Oktay Kaynarca ile çok huzurlu çalıştıklarını söylemesi ve tüm meslektaşlarının da bunu yaşamasını dilemesi dikkatlerden kaçmadı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca büyüsü, rol arkadaşlarını da çok etkiledi! 9

Burcu Binici, evlenmenin zor bir şey olduğunu ve kocası Tankurt Manas ile kısa bir ayrılık yaşamalarını da nazar boncuğu olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Ünlü oyuncu, ev dizmenin de çok zor bir iş olduğunu sette 300 kişiyle çalışmanın bile kendisini bu kadar çok yormadığını anlattı.

Burcu Binici, “Sette 300 kişiyle 24 saat çalışsak hiç sorun değil. Ama eşya almak, ev tutmak, doğalgazı açtırmak inanılmaz zormuş. Zor ama keyfimiz yerinde. Ben eşimi göremiyorum çünkü bizim setlerimiz ağır geçiyor” dedi.