Ana sayfa Sosyal Medya Partneri Seray Kaya’dan Berk Oktay’a doğum gününde ilginç mesaj!

Partneri Seray Kaya’dan Berk Oktay’a doğum gününde ilginç mesaj!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı. Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde ‘Çağatay’ karakteri ile izlediğimiz oyuncu, bu sezon ise ATV^de yayınlanan dizide, sırlarla dolu ‘Fırat’ karakteri ile dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

Berk Oktay dizideki partneri Seray Kaya ile güzel bir uyum yakaladı. Geçtiğimiz günlerde 40 yaşına basan oyuncunun doğum gününü kutlayan isimlerden biri de oyuncunun rol arkadaşı Seray Kaya oldu.

Seray Kaya instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla Berk Oktay’a mutlu yıllar diledi. Pastanın üzerinde yazan, “Mutlu yıllar suç ortağı” yazısı ise dikkat çekti.

Partneri Seray Kaya'dan Berk Oktay'a doğum gününde ilginç mesaj! 7

Berk Oktay Seray Kaya’nın paylaşımını kendi sosyal medya hesabında da paylaştı. Partner olarak iyi anlaşan ikilinin uyumu dizinin başarısında da etkili oldu. Bir Küçük Gün Işığı’nın hayatın içinden bir yapım olduğuna dikkat çeken Berk Oktay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada canlandırdığı ‘Fırat’ karakterinin de kızılacak yanları olabileceğini söylemişti.

Kişilik olarak negatiflikten uzak durmaya çalışan birisi olduğunu açıklayan oyuncu,  “Ben genellikle pozitif bir insanım. Negatifliklere gömülmeyi sevmeyen bir insanım. O yüzden huzuru seçerek negatiften uzak duruyorum” diye konuşmuştu.