Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam’ın aksiyon sahneleri, oyuncuların diziye bağlılığını artırıyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın aksiyon sahneleri, oyuncuların diziye bağlılığını artırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesi etkili şekilde devam ediyor ve reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Salı akşamları hem aksiyon hem de duygusal sahneleri ile öne çıkan Ben Bu Cihana Sığmazam dizinin oyuncuları, aksiyon dolu sahneleri çok sevdiklerini belirten sözleriyle dikkat çekti.

Burcu Binici, aksiyon sahnelerini sevdiğini dile getirdi. Erkan Sever ise, “Hangi oyuncu aksiyonu sevmez ki” diyerek bu mesleği yapanların içinde bir aksiyon tutkusu olduğuna değindi.

Asker dizisi olan Söz’de canlandırdığı Ateş karakteri ile büyük popülerlik elde eden Eren Vurdem, ardından da Kuruluş Osman gibi yine bir aksiyon dizisinde yer aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın aksiyon sahneleri, oyuncuların diziye bağlılığını artırıyor! 7

Sadakatsiz isimli projenin ardından yeniden televizyon ekranına aksiyon dolu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle dönüş yapan oyuncu, “Tabii ki de aksiyonu seviyorum, sevdiğim için de buradayım” diye konuştu.

Dizinin oyuncuları aksiyon sahnelerine özellikle ilgi gösteriyor ve bu tür sahnelerde oynamayı da çok seviyor. Erkan Sever, dizinin ekibinin de aksiyon sahneleri çekmeye çok yatkın olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “İyi oyuncularla, iyi ekiple, iyi yönetmenle, iyi görüntü yönetmeniyle aksiyon sahneleri tadından yenmez.”