Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna hayranları Mahkum dizisinin bitmesine üzülmesin, sevindirici gelişmeler var!

Onur Tuna hayranları Mahkum dizisinin bitmesine üzülmesin, sevindirici gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisi ile Fox TV ekranında geçen sezon önemli bir çıkışa imzasını atan Onur Tuna, sergilediği başarılı oyunculuk ile de adından söz ettirdi. İsmail Hacıoğlu ile birlikte çok iyi bir uyum sağlaması, iki genç ismin de izleyicileri etkileyen performansları ilgiyle takip edildi.

Mahkum dizisi yenilenen hikayesi ve yeni oyuncuları ile ikinci sezonda ayakta duramayarak önceki hafta 31. bölümü ile veda etti. Dizinin vedası birçok izleyiciyi rahatsız etti. Mahkum’un yerine getirilen Darmaduman dizisinin de benzer reytingler alıyor olması, Mahkum dizisinin boşu boşuna yayından kaldırıldığı yönünde bir algıya da yol açtı.

Onur Tuna hayranları da dizinin bitmesinden memnun değil ama oyuncunun yeni teklifler alması ve farklı projelerle yeniden setlere dönecek olması hayranlarını sevindiren bir gelişme oldu.

Basına yansıyan haberlere göre Onur Tuna, yeni projeler için görüşmelerini sıklaştırdı. Hem bir sinema filmi hem de bir dizide yer alma konusunda adımlar atan oyuncunun, Mahkum dizisinin ardından kısa sürede bu kararları alması, zaten uzun süredir farklı teklifler aldığı gerçeğini ortaya koydu.

Onur Tuna’nın yakın zaman içinde Gold Film tarafından çekimlerine başlaması beklenen Zehirli Sarmaşık isimli dijital dizide yer alabileceği basına yansıdı. Bein Connect platformunda yayınlanacak bu dizinin yanı sıra, oyuncunun ayrıca bir komedi filmi için de sete çıkması bekleniyor.

Onur Tuna, yakında bu projeler için sete çıkarak kariyer yükselişini farklı rollerle sürdürecek.