Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Süheyla’sı Pelin Uluksar’dan senariste mesaj var!

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Süheyla’sı Pelin Uluksar’dan senariste mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan ve atv’nin yeni sezonda iyi çıkış yapan dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam, etkili hikayesi ile çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağladı. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizide etkili kadın karakterleri var ve bunlardan birisi de Pelin Uluksar’ın canlandırdığı Süheyla oldu.

2016 yılında No 309 isimli romantik komedi dizisindeki Nergis karakteri ile bir anda parlayan Pelin Uluksar, Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosunun deneyimli isimlerinden birisi olarak yer alıyor. No 309 dışında Vuslat isimli dizide de uzun süre rol alan ve Nehir karakteri ile etkileyici bir performans sergileyen oyuncu, aksiyonu seviyor ve bu nedenle de Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer almaktan dolayı çok memnun.

Aksiyonun kendisini deşarj etme konusunda çok önemli bir rol oynadığını anlatan Pelin Uluksar, “Evet, aksiyonu çok severim. Deşarj oluyorum. Aksiyon beni çok mutlu ediyor. Yaklaşık 6-7 yıldır atış yapıyorum. Bir hobim diyebilirim, benim için. Umarım bu hobimi dizide de kullanabilirim” şeklinde konuştu.

Silahlarla ilgisinin uzun süre önceye dayandığını ve atış poligonuna giderek de eğitimler yaptığını anlatan Pelin Uluksar, senaristlere de mesaj yollayarak Süheyla karakterinin de eline silah almasını arzu ettiğini ifade etmiş oldu.