Ana sayfa Sosyal Medya ‘Benden Ne Olur?’ filminin setinde eğlence tavan yaptı! Kadın oyuncuların kahkaha krizi

‘Benden Ne Olur?’ filminin setinde eğlence tavan yaptı! Kadın oyuncuların kahkaha krizi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İnternet fenomeni olarak bilinen Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmin çekimleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Komedi tarzındaki filmde, pek çok ünlü isim biraraya geldi. Çekimleri süren film merakla beklenirken, çekimlerden gelen kareler de heyecanı arttırıyor.

Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi, Enis Arıkan’ın rol aldığı filmin setinden bir kare, sosyal medyanın gündemine geldi. Nur Fettahoğlu, sette çekimler sırasında bir koltuğa sıkışmaya çalıştıkları bir anın fotoğrafını paylaştı.

Kadın oyuncularla birlikte yüzündeki maskeyle Aslı Kızmaz da kareye girmek için hayli çabalamış anlaşılan! Oyuncuların bu keyifli anlarında kahkaha krizi yaşadıkları da fotoğraftan belli oluyor. Hazal Kaya’nın iyice arada kaynadığı fotoğrafın bir başka versiyonunu da paylaştı Fettahoğlu.

Diğer fotoğrafta ise Selin Şekerci’nin koltuğun kenarına oturduğu ve o kahkaha tufanının henüz kopmadığı anlaşılıyor. Nur Fettahoğlu bu iki fotoğrafı yayınlarken bir de not düştü.

Fettahoğlu, ‘İki foto arasındaki farkı bulunuz’ notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

İşte o eğlenceli paylaşım:

İki foto arasındaki farkı bulunuz????‍♀️????‍♀️
@bendenneolurmovie
@selinsekerci @elciinafacan @hazalkaya @aslitkizmaz

'Benden Ne Olur?' filminin setinde eğlence tavan yaptı! Kadın oyuncuların kahkaha krizi 8

'Benden Ne Olur?' filminin setinde eğlence tavan yaptı! Kadın oyuncuların kahkaha krizi 9