Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Bırakma dizisinin Meltem’i aynı kaldı, hikayede her şey değişti!

Beni Bırakma dizisinin Meltem’i aynı kaldı, hikayede her şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin günlük dizisi Beni Bırakma’nın ilk 3 sezonu geride kaldı. 4. sezonuyla önceki hafta yeniden izleyicilerle buluşan dizi, hafta içi yayınlanıyor. Beni Bırakma dizi ekibi atv’nin tanıtım çekimlerinde bir araya geldi.

Yeni oyuncularla birlikte, değişen hikaye dizinin 4. sezonunda en çok dikkat çeken detay oldu. Dizide Emrah Akduman’ın canlandırdığı Tarık karakterine karşı tutkulu bir aşk duyan Meltem karakterini canlandıran Esengül Aypek, bazı detaylar verdi.

4. sezonda hikayenin çok değiştiğini anlatan oyuncu, tek değişmeyenin ise Meltem’in Tarık’a olan hisleri olduğunu söyledi.

Dizi TV programına konuşan Esengül Aypek, “Büyük ve güzel bir değişiklik yaptık. Bambaşka bir yere gitti hikaye. Ama size bir tüyo verebilirim. Değişmeyen tek şey Meltem’in Tarık’a olan aşkı. Biz kaldığımız yerden devam ediyoruz. Meltem yine Tarık’ın aşkı ile yanıp tutuşuyor. Bu yönde devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Dizide yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Esengül Aypek, yeni gelen arkadaşlarla birlikte iyi bir uyum yakaladıklarına değindi.

Oyuncu, “Ben çok mutluyum. Yeni arkadaşlarımız inanılmaz, enerjileri çok güzel. Çok güzel bir uyum yakaladık. Umarım seyirciye de geçer” ifadelerini kullandı.

Diziye Firuze karakteri ile katılan genç oyuncu Hazal Eylül Çelik, hikayede Tarık’ın hayatını çok etkileyen birisine hayat veriyor… Çelik, “Firuze çok olgun bir kız. Aynı zamanda çok anaç. Çok umut dolu, hep başka pencerelerden bakmaya çalışan… Başına ne gelirse gelsin… Hiçbir zaman yılmayan, hep mücadele eden bir kız. Ben, Firuze’yi oynamaktan çok keyif alıyorum. Çünkü Firuze’yi keşfedecek birçok yer var. Daha neler çıkacak Firuze’den inanın ben de bilmiyorum” açıklamasını yaptı.