Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beni Bırakma dizisinde Emrah Akduman mutluluğu!

Beni Bırakma dizisinde Emrah Akduman mutluluğu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de yayınlanmakta olan Beni Bırakma isimli günlük dizi, 8 Ocak 2018 tarihinde başladı ve 3 sezonu tamamladı. Dizi, geçtiğimiz hafta ise 4. sezonuyla yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Hafta içi yayınlanmakta olan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de katıldı.

Emrah Akduman, Merve Üçer, Berkay Veli, Sude Doğar, Esengül Aypek gibi isimlerin rol aldığı dizinin yeni sezonunda pek çok sürpriz var. Yenilenen hikayesinin yanı sıra yeni karakterleri ile de dikkat çeken Beni Bırakma, çok daha heyecanlı olarak geri döndü.

Beni Bırakma dizi ekibi atv’nin tanıtım çekimlerinde enerjileri ile dikkat çekti. Dizi TV’ye konuşan oyuncular, yeni sezon hakkında detaylar verdi. Tarık karakterini canlandıran Emrah Akduman, bilindiği üzere 6 ay önce evlenmişti. Eşini çok sevdiğini belirten oyuncu, mutlu ve huzurlu bir yuva kurmanın kendisi için çok iyi olduğunu söyledi.

Emrah Akduman, “Yeni oyuncu arkadaşlarımızla çok mutlu bir şekilde çalışıyoruz. Arkadaşlarımız çok uyum sağladı, hemen ekibimize. Hikaye konusunda çok spoiler vermeden anlatmak istiyorum. Şu an yeni gelen ekiple çok mutlu bir şeklide çalışıyoruz” diyerek dizinin iddialı bir şeklide ekranda yer alacağını belirtti.

Diziye yeni katılan Buğra Gündoğdu, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Oyuncu, “Çok da yardımcı olan bir ekip. Hepsi ile gurur duyuyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Beni Bırakma dizisinin ilk projesi olduğunu söyleyen Eda Nur Gülbudak, böyle bir dizide ve rolde başlamaktan dolayı da çok mutlu olduğunu ifade etti.

Gökberk Yıldırım ise dizinin çok güzel bir proje olduğunu ve çok izlendiğini de bildiğini anlattı.