Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May’in hayatını çok değiştiren kararı!

Jessica May’in hayatını çok değiştiren kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de Pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisinin başrol oyuncusu Jessica May, bir kapak çekiminde özel pozlar verdi. Ürgüp’te çekimleri devam eden dizide, Hilmi Cem İntepe ile uyumlu bir ikili olan Jessica May, Dizi TV programına açıklamalarda da bulundu.

Maria ile Mustafa dizisinin güzel oyuncusu, Hamiyet Akpınar’ın makyajıyla bir hayli etkileyici görünüyordu. Farklı tarzlarda kombinler giyen oyuncu bir hayli pozitif ve enerji doluydu. Kariyerine modellikle başlayan oyuncu, bu tür çekimlere alışık. Mutlu olduğu her halinden anlaşılan ünlü oyuncu, adeta neşe çekti.

Sevdiği bir dergi için çekimler yaptıklarını belirten Jessica May, mankenlikte 8 yılının geçtiğini anlattı. Oyuncu, “Onu hatırlatmak, tekrar o pozları yapmak çok keyifli oluyor” dedi.

Güzelliği ile de göz dolduran ünlü oyuncu, mankenlik döneminde aynı zamanda çok fazla televizyon reklamı da çektiğini ve oyunculuğa geçişinde de bunun rol oynadığını ifade etti.

Jessica May, “Reklamdan sonra dizi teklifi geldi. Dizi başka bir şey, reklam gibi değil. Oradan dizi çekimlerine başladı.Artık, ben bunu yapmak istiyorum karar verdim. Ben buldum kendimi. Artık bunu yaparak çok mutluyum ve yüzde yüz oyunculuk için kendimi veriyorum” açıklamasında bulundu.

Eşi fotoğrafçı Mustafa Kara’dan da şikayetçi olan oyuncu, ilk başlarda kendisinin çok fotoğrafını çektiğini ama sonraları artık çekmemeye başladığını ifade etti.

Günlük hayatta rahat ve spor bir tarzı bulunan oyuncunun vazgeçilmezi ise kot pantolon ve tişört.