Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek 3.bölüm fragmanında Melek oğlu ile sınanıyor!

Benim Adım Melek 3.bölüm fragmanında Melek oğlu ile sınanıyor!

tarafından ker_def

Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler başrollerde yer almakta. Benim Adım Melek dizisinde Gaziantep’te başlayan aşk hikayesi, Melek’in Berlin’e uzanan kaçışı ve kabına sığamayıp yeniden doğduğu yere dönecek olan bir aşk hikayesi izleyicilerle buluştu.

Dizinin ilk 2 bölümü ekrana geldi ve beğeni topladı. 3.bölüm ise 9 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak.

3.bölüm fragmanı yayınlandı. Melek çok zor bir kararın eşiğinde oğlu hapiste ve kurtulması için teklifi kabul etmesi şart:

Oğlunu oradan çıkaracağım… Ama ondan sonra çoluğunu çocuğunu toplayıp, Antep’ten gideceksin!”

İşte bu sözlerin yer aldığı fragmanda önemli detaylar var.Videodan izleyebilirsiniz.

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek’in hayattaki en kıymetlileri: çocukları…

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.