Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 59. yeni bölümde Tahir’in Nefes övgüsü mest ediyor

Sen Anlat Karadeniz 59. yeni bölümde Tahir’in Nefes övgüsü mest ediyor

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi ilk başladığı sezon elde ettiği mucizevi reytingleri bugün sergileyemiyor olabilir, ancak hala ciddi bir izleyici kitlesine hitap ettiği de bir gerçek…Çok fazla eleştiri var, her gün yenileriyle eleştiri dalgası da büyüyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 58.bölümü 2 Ekim Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı.

Dizinin 59.yeni bölümü ise 9 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dikkat çeken detaylar var.

Sen Anlat Karadeniz 59. yeni bölümde Tahir'in Nefes övgüsü mest ediyor 7

Tahir’in “Hayatta en zor işler başarılana kadar imkansız görünür… Bunun da en büyük ispatı annendir!” sözleri izleyicileri çok mutlu etti. Ayrıca Mustafa ile Asiye’nin arasının düzelmesi de bir hayli memnun edecek.

59.yeni bölüm fragmandan diğer detayları videoda bulabilirsiniz:

“Sen benim kabul olmuş duamsın Nefes…”

Mustafa’ya ders vermek için başlayan hülle operasyonu kontrolden çıkar. Hülleci damat olarak Aslan’ın seçilmesi Mustafa’yı delirtir. Mustafa, Aslan’ı evire çevire döver.

Kaleliler bu sefer de Aslan’ı şikayetinden vazgeçirmek için yollar ararlar.

DNA raporu sonrası kafası karışan Ferhat hıncını istemeden de olsa Hazan’dan alır. Hazan’ın Ferhat’a söylediği bir tek söz Ferhat’ı çılgınca bir şey yapmaya iter. Bu durum ikisi için de sürpriz bir şekilde sonlanır.