Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor!

Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor!

tarafından ker_def

Benim Adım Melek dizisinin sosyal medya yansıması zayıf!

TelevizyonGazetesi.com /Analiz – TRT1 için hazırlanan dizi projelerinin ortak sıkıntısı, tanıtıma çok fazla önem verilmemesi. Özellikle de sosyal medya üzerinde daha dizi başlamadan müthiş bir heyecan dalgası yaratarak ilk bölümlerin geniş kitleler tarafından izlenmesinin sağlanması, kamu yayıncısı dışındaki özel kanalların en önemli taktiklerinden…

TRT1 dizileri konusunda ise nedense dijital platformlarda tanıtıma daha az önem verilmesi gibi bir izlenim bizde oluşmuş durumda.

Benim Adım Melek dizisiyle ilgili de bu sıkıntı gözleniyor…Dizi iddialı ve iyi bir kadroya sahip…

Bir Anadolu hikayesi olması da önemli… Ancak ne var ki, dizinin sosyal medya yansıması pek de güçlü değil…

Benim Adım Melek dizisinin bugün ilk fragmanı dijital platformlarda paylaşıldı. Ancak gelen yorumlar bir hayli az ve etkisinin de zayıf olduğu görülüyor.

Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Aşağıda twitter’da diziyle ilgili bulabildiğimiz içinde fikir barındıran paylaşımları görebilirsiniz.

Halbu ki, Benim Adım Melek gibi setinde büyük emeklerin verildiği, Belgrad’dan Gaziantep’e uzanan önemli zahmetlere katlanılan bir dizi için sosyal medyada gündem olma konusu atlanmamalı… Umarız ilerleyen günlerde bu yönde adımlar görürüz.

Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor! 13 Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor! 14 Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor! 15 Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor! 16 Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor! 17 Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor! 18

BENİM ADIM MELEK DİZİSİNDEN SON BİLGİLER:

TRT1 ekranlarında izleyiceğimiz yeni dizi Üs Yapım imzalı, Benim Adım Melek… Senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturuyor.

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında İkizler Memo Can’da izlediğimiz Nehir Erdoğan ile geride bıraktığımız sezon Verda dizisinde beklediği çıkışı yakalayamayan Kutsi dizinin başrolünde yer almakta.

Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk de dizide başrollerdeki diğer isimler olacak.

Benim Adım Melek dizisi bir konuyu fena atlıyor ve çok yanlış yapıyor! 19

Dizinin çekimleri başladı. Setten uyumlu bir çalışma ortamı oluşturuldu. Dizinin odak noktası ise bir hayatı yeni baştan inşa etmek…

Dizinin çekimlerine yurt dışında başlanmıştı. Sırbistan’ın Belgrad şehrindeki çekimler yoğun yağış nedeniyle zorlukla tamamlanmıştı.

Sezonun iddialı projelerinden birisi olan Benim Adım Melek’in Eylül ayında ekranda olması bekleniyor.