Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi bitti, oyuncular iddialı diziler tarafından kapıldı!

Benim Adım Melek dizisi bitti, oyuncular iddialı diziler tarafından kapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi iki sezon boyunca TRT1 ekranında yer aldı. Gaziantep’te çekimleri yapılan dizinin ekibinde çok önemli isimler yer aldı. Oyunculuk performansları ile de göz dolduran dizinin, dram hikayesi geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Dizinin final yapmasının ardından ise kadroda yer alan isimler bir bir yeni dizilerle anlaşmalar yaptı. Bu isimlerden birisi başrolde yer alan Nehir Erdoğan… Oyuncu, güçlü karakter yaratma başarısının ardından Suçlu isimli Star TV dizisi için anlaşma yaptı. Nehir Erdoğan, yeni sezonda polisiye drama olarak öne çıkacak olan dizide Erkan Petekkaya ile başrolde yer alacak.

Benim Adım Melek dizisi bitti, oyuncular iddialı diziler tarafından kapıldı! 11

Benim Adım Melek dizisinin kötü adam karakterini Kaan Çakır başarıyla canlandırdı. Alpay olarak akıllarda iz bırakan oyuncu da yeni sezon için Star TV dizisiyle anlaştı. Kaderimin Oyunu isimli yapım ile ekrana çok farklı bir karakterle dönecek olan Kaan Çakır, başarılarının meyvesini topluyor.

Benim Adım Melek dizisi bitti, oyuncular iddialı diziler tarafından kapıldı! 12

Dizide Seyit Ali olarak izlediğimiz usta oyuncu Mehmet Çevik, çok başarılı sahneler çıkarttı. Oyuncu yaz döneminde atv’de yayınlanan İkimizin Sırrı isimli dizide yer aldı.

Benim Adım Melek dizisi bitti, oyuncular iddialı diziler tarafından kapıldı! 13

Kerem karakteri ile izlediğimiz Ulvi Kayhaoğlu da ilk dizisinde çok iyi bir performans ortaya koydu. Oyuncu yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak olan Elbet Bir Gün isimli dizinin ekibine katılarak başarılı bir adım attı.

Benim Adım Melek dizisi bitti, oyuncular iddialı diziler tarafından kapıldı! 14

Benim Adım Melek dizisinde Zümrüt karakteri ile göz dolduran usta oyuncu Zeyno Eracar ise rotasını Kanal D olarak belirledi. Pazar akşamları yayınlanan ve çok beğenilen Yargı dizisinde ünlü oyuncuyu Gül karakteri ile izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisi bitti, oyuncular iddialı diziler tarafından kapıldı! 15

Dizide Defne karakteri ile izlediğimiz Rabia Soytürk de öne çıkan genç yeteneklerden birisi oldu. Oyuncu, yeni sezon için Alparslan isimli TRT1 dizisiyle anlaştı. Rabia Soytürk adına kariyerinde büyük bir imza bırakabileceği bir rol önüne gelmiş oldu.