Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’dan ayrılan ünlü oyuncu Star TV dizisine geçti!

Kırmızı Oda’dan ayrılan ünlü oyuncu Star TV dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılından itibaren setlerde görmekte olduğumuz isimlerden birisi de Meriç Aral… Medcezir dizisinde Hale isimli karakter ile büyük bir çıkış yapan oyuncu, sonrasında da dikkat çeken projelerde yer aldı. Özellikle Söz dizisindeki Eylem karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, geçen sezon ise Kırmızı Oda dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştı.

Son dönemin dikkat çeken ve yeteneğiyle de ilgi gören isimlerinden olan Meriç Aral, geçtiğimiz aylarda Netflix için çekilen Yakamoz isimli 8 bölümlük dijital dizide de yer aldı… Oyuncu yeni sezonda ise yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Star TV ekranları için hazırlanan yeni dram dizisinde Meriç Aral’ın da yer aldığı ortaya çıktı. Genç oyunuu hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranları tarafından son dönemde sosyal medyada sıklıkla gündeme geliyor…

Kırmızı Oda'dan ayrılan ünlü oyuncu Star TV dizisine geçti! 7

Meriç Aral yeni sezonda NGM Medya tarafından hazırlanan Kaderimin Oyunu isimli yapım için anlaşma yaptı. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak dizinin başrolleri olarak duyuruldu. Ayrıca Kaan Çakır ile Esra Dermancıoğlu’nun da proje için anlaşma yapan diğer isimler olduğu ortaya çıktı.

Hazırlıkları devam eden dizi bir dram yapımı olacak. Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor.