Ana sayfa Sosyal Medya Sarp Apak yıllar sonra diziler konusunda büyük değişiklik yaptı!

Sarp Apak yıllar sonra diziler konusunda büyük değişiklik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Apak 2002 yılında yayınlanan Kınalı Kar isimli dizi ile birlikte setlerde yer almaya başladı. Sinemada birbiri ardına projeler yapan oyuncu Gülse Birsel imzalı dizilerle de kariyerinde zirveye çıktı.

Avrupa Yakası isimli dizideki Tanrıverdi karakteri ile çok sevilen Sarp Apak, komedi rollerinden ne kadar iyi olduğunu da gösterdi. Ardından Kavak Yelleri isimli dram dizisinde Güven karakteri ile bu tür rolleri de oynayabileceğini gösteren oyuncu, sonrasında birçok projede bulundu.

Yalan Dünya dizisindeki Emir karakterinin yanı sıra Jet Sosyete dizisindeki Ozan karakteriyle de dikkatleri üzerine çekti. Gülse Birsel imzalı 3 komedi dizisinde de rol alma başarısı sergileyen Sarp Apak, kariyerinde yıllar sonra büyük bir değişiklik yaptı.

Sarp Apak yıllar sonra diziler konusunda büyük değişiklik yaptı! 7

Bugüne kadar komedi rolleri ile akılda kalan oyuncu, yeni sezonda Star TV ekranında yayınlanacak olan dram yapımı ile anlaştı. Oyuncuyu dram içerikli bir rolde göreceksiniz. Akın Akınözü ve Öykü Karayel ile başrolü paylaşan Sarp Apak, yeni sezonda hayranlarını fazlası ile şaşırtacak.

Esra Dermancıoğlu, Kaan Çakır ve Meriç Aral gibi önemli isimlerin de kadrosuna katıldığı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Star TV’de yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinin yapımcılığını NGM Medya üstlendi.

Etkili bir kadın hikayesini ekrana taşıyacak olan dizinin hikayesi herkesi etkileyecek.