Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde acının üzerine bir doz acı daha kattılar!

Benim Adım Melek dizisinde acının üzerine bir doz acı daha kattılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi, Çarşamba akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşuyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 38 bölümü geride kaldı. İkinci sezonu ile yoluna devam eden, iyi reytingler elde eden, ayrıca kendisine ait kemik izleyicisi bulunan Benim Adım Melek’te yeni bölüm yine gözyaşları getirecek.

Melek’in hastalığı konusu yetmezmiş gibi, şimdi de senaryoda Melek ile küçük oğlunun arasına da yine hastalık girecek. Poyraz Ar’ın canlandırdığı minik Seyit Ali, çiçek hastalığına yakalanıyor. Çiçek, bulaşıcı bir hastalık ve zaten güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmayan Melek için bu hastalık büyük sorunlar çıkartabilir.

Melek ve küçük Seyit Ali arasına işte bu çiçek hastalığı nedeniyle babası girecek. Baba Seyit Ali, ne kızına kıyabiliyor ne de minik torununa. Ancak acılar bu dizide bitmez, izleyici gözyaşı dökmeden de hiçbir bölüm sonlanmaz…

Benim Adım Melek’in 11 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 39. bölümünde de bu sefer Melek’in oğlu Seyit Ali konusundaki çaresizliğine tanıklık edeceksiniz. Ayrıca Seyit Ali el Cumali’nin birlik olması, Alpay ve Kenan’a karşı birlikte dik durmaları da dikkatleri çekecek.

Güçlü bir aile temasının işlenmekte olduğu Benim Adım Melek dizisi, yeni sezonda hikayesinin de farklılaşması ile daha da fazla ilgi görmeyi hak eden bir yapım.

İşte Benim Adım Melek dizisinin 39.bölümünden 2. fragman: